Skip to content

friss fehér hó

  • by

A GP3 második napja annyira elképesztően hosszúra sikerült, hogy napi helyzetjelentésre nem futotta erőnkből. Nem is szeretnénk nagyon firtatni, többféle véleményt is hallottunk a GP fővárosi állomásáról – az Olimpici Team derülátását azonban az előző hírünkben közzétett beszámoló árnyalja a leginkább – mely Lukáts István hozzáállása is egyben; melynek az Olimpici Mozgalom sokat köszönhet a Tenkes Kupákkal megszületett versenyfilozófia szárnyalával.
A már említett szombati napot az újonc és törpici versenyzők összlétszáma – 258 vívó – tette rendhagyóan nyüzsgővé. A törpici vívók létszámemelkedésével két „teljes” versennyel találtuk magunkat szembe. Ez jót jelent, azonban feladatot is: méghozzá azt, hogy a versenyrend átszervezésével könnyebbé tegyük a versenyzők, edzők, szülők dolgát; a szervezőkről sem megfeledkezve. Reméljük, hogy ennek hatását a jövőbeli versenyeken pozitívan érzékelheti mindenki.
Elérhetővé tettük a GP4 versenykiírását – melyből látható, hogy a törpici fiúk versenykezdése marad szombat 11 óra, azonban a törpici leányok versenyét vasárnapra helyeztük, délután egy órára.
Ne feledjétek, a Balaton Kupáig nincs sok felkészülési idő, hiszen rendhagyó módon ebben a hónapban lesz!

Reméljük, hogy a nagy havazás ellenére a Vasas Kupáról mindenki épségben hazaért, és azt is, hogy a Balaton Kupára mindenki épségben eljut – hó ide, hó oda. Emellett természetesen a GP3 minden eredményét már megtaláljátok oldalunkon, valamint a három nap fotóalbumait. A ranglistán még dolgozunk.

Olimpici Team