Skip to content

Elkészültek a ranglisták

  • by

Kedves közönségünk,

szeretettel tájékoztatunk titeket, hogy minden versenyszám ranglistáját frissítettük a GP4 eredményei alapján. Mint ahogy erre időről-időre felhívjuk a figyelmeteket, most is kérjük, nézzétek át. Hiba, észrevétel esetén írjatok. Ha a következő verseny előtt még időben jelzitek, akkor helyes pontszámmal kerültök be a következő verseny indulólistájába. Sőt, ha titeket zavar, hogy a születési évszám/edző mezők üresek, nyugodtan szóljatok edzőtöknek, hogy összegyűjtve küldje el nekünk – erre az évvégi támogatások kiosztásánál szükség van.
Végül kicsit hadd siránkozzunk azon, hogy keveseltük a balatoni létszámot – bár tudjuk, hogy sokakat versenyfelkészülés, míg másokat a zord időjárás tartott távol. Elsősorban azoknak mutatjuk meg, milyen is volt Keszthely a hétvégén, akik nem tartottak velünk a GP három napján:

A keszthelyi kikötő

Bár nyilván a megjelenteknek is érdekes lehet, mert nem biztos, hogy eljutottak a kikötőbe. Azt reméljük, hogy a májusi, békéscsabai verseny már csodás tavasszal köszönt ránk.
Azt megelelőzőleg azonban lehet, hogy idén is lesz egy extra, nemzetközi hangulatú verseny – ezúttal Szlovákiában. Részletek hamarosan!

Olimpici Team