Skip to content

Az Olimpici hírnevét aranyozták be

Nem sokat cifrázzuk és kommentáljuk, a szülői levél, melyet a napokban kaptunk, mindent elárul! Mi csak azt kérjük olvasóinktól, járja át őket is a büszkeség, ahogy minket átjár! Köszönet a törpiknek, szüleiknek, edzőiknek.. és hát, tényleg.. szívből gratulálunk!
„Örömmel hozom tudomásukra, hogy 3 „törpici” párbajtőröző, akik az Olimpici GP-n bontogatják szárnyaikat, ott szerezték első versenytapasztalataikat és első érmeiket párbajtőrben, elindult, hogy megmérettesse magát más országok vívói között a Challenge Wratislavia nemzetközi gyermek vívóversenyen.
A 109 fős mezőny fehérorosz, cseh, német, lengyel, orosz, török és ukrán versenyzőkből, valamint 3 magyar fiúból állt. Mindhárom „olimpicis” fiú bevívta magát a legjobb 8 közé:
Mihály Andor (Törekvés) a 2. helyen, Osman Maruan (MTK) az 5. helyen végzett, Sztankovics György (Törekvés) pedig a 8. helyet szerezte meg.
Reméljük, hogy a jó szerepléssel az Olimpici GP  hírnevét is öregbítettük; és ezúton is köszönjük, hogy edzőik áldásos tevékenysége mellett egy ilyen remek versenysorozat is segíti gyermekeink felkészülését, hogy ők is a siker útjára lépjenek és sok-sok éremmel örvendeztethessenek meg mindannyiunkat, akik a vívást és a sportot kedvelik.
Üdvözlettel: Udvarhelyi Silvia” /Osman Maruan édesanyja/

 

Olimpici Team