Skip to content

Köszönetképp

  • by

Örömteli, hogy 485 induló vett részt az Olimpici Grand Prix második állomásán, a Szolnok Kupán. Köszönjük, hogy eljöttetek!
A versenyszámok rendben zajlottak, mivel a körülményeket a mindig derűs és profi szolnoki szervezőgárda biztosította, amiért nagy köszönet jár nekik!
A megnyitó napján már hírül adtuk, de nyomatékosítani szeretnénk, milyen jó érzéssel tölt el minket – és tudjuk, hogy a versenyzőket is – hogy versenyeinken a vívóélet nagyjai rendszeresen megjelennek, szerepelnek.

Külön szeretnénk kiemelni, hogy a Magyar Vívó Szövetség elnöke a hétvége során kétszer is meglátogatta versenyünket, hiszen a pénteki gyermek versenyek díjátadóján Nagy Tímea olimpikonunk, és Csampa Zsolt a Magyar Vívó Szövetség elnöke együtt adták át az érmeket a legjobbaknak.

A szombati megnyitón megjelentek pedig azt érzékeltették, hogy utánpótlás verseny-sorozatunk egyaránt fontos sportágunk vezetőségének, a versenyt befogadó városnak, a hazai sportéletnek, az utánpótlás-nevelésnek.
Külön figyelmet érdemel, hogy az MVSZ elnöke – látva az Olimpici versenybírók elhivatottságát és komolyságát – a fejlődés lehetőségét biztosította két tehetséges zsűrinknek: Lasztovicza Máté és Noveczky Dávid a felnőtt Országos Bajnokságon képviselhetik az Olimpici GP-t. Reméljük, hogy bölcs szigoruk nem rettenti majd el az OB mezőnyét. 🙂

Hamarosan elérhetővé tesszük a GP2-n készült fotók albumait, és a ranglistákat is.

Olimpici Team