Skip to content

Webulo Kupa visszatekintő

  • by

Az alábbiakban egy köszönőlevelet olvashattok, melyet az Olimpici GP3 Webulo Kupát támogató LSI Informatikai Oktatóközpont vezetőjének küldtünk el, és látva a támogatás sikerét, szerintünk rátok is tartozik, ezért megosztjuk veletek is, azzal a két filmösszeállítással együtt, melyek a versenyről készültek.

Tisztelt Dr. Tótszöllősy Géza!
Az Olimpici Kuratóriuma nevében, valamint az Olimpici Grand Prix versenyzői, edzői, sportvezetői és a támogató szülők nevében szeretném megköszönni azt a támogatást, ami láthatóan megváltoztatta a számunkra legfontosabbak, a vívó utánpótlást jelentő fiatalok hozzáállását a párbajtőrvíváshoz.
Azt gondoljuk, hogy a Vasas SC által megrendezett versenyen – melyen az elmúlt 7 évünket figyelembe véve rekordlétszámú (595 fő) vívó indult – sikerült növelni a párbajtőrvívók intenzitását, küzdőképességét. Ez megmutatkozott az Ön által átadott díjak átadásakor, majd közvetlen utána is, amikor a győztes, versenyzőtársai gyűrűjében vizsgálgatta győzelmének kézzelfogható tárgyát.
Abban bízunk, hogy ennek az edzéseken is lesz hatása a többi vívóra!

Nagy örömmel mondjuk el, hogy azok a válogatottak, akik Jeruzsálemben, a kadét és junior EB-n kitűnően szerepeltek; és azok, akik Plovdivban a VB-n szintén érmesek, győztesek lettek, az Olimpici Grand Prix-n nőttek fel, itt szerezték meg azt a versenyrutint, ami sikerükhöz vezetett. Ez persze nem pótolja azt a munkát, melyet a versenyzők, edzőik, a saját egyesületükben évek óta végeznek, csak kiegészíti.
Azt gondoljuk, hogy a jelenlegi korosztály – vannak látható jelei – szintén ki fog állítani olyan győztes típusú versenyzőket, akik ezt a sikert meg tudni ismételni, talán még túl is szárnyalhatják.

Köszönő levelünkkel azért kerestük meg, mert elkészült a versenyről két videóösszeállítás. Kérem, tekintse meg ezeket, és azt kérjük, hogy a jövőben is – lehetőségeihez képest – támogassa a párbajtőrvívás utánpótlását.

Tisztelettel:
Lukáts István
Olimpici Közhasznú Alapítvány
Kuratóriumi Elnök

Pécs, 2014. május 10.

Az összeállítás hosszabb verziója:

Az összeállítás rövidebb verziója:

Olimpici Team