Skip to content

GP1 versenykiírás + felszerelés

  • by

Kedves Vívóink!

Hamarosan ejön az idő, hogy az idény első Olimpici Grand Prix-ján megmérettessétek magatokat. Reméljük minden klubban szorgalmasan dolgoztok, készültök a versenyre. A Fülöp Gyula emlékverseny kiírását elérhetővé tettük.

Szeretnénk, ha versenyzőként betartanátok a benne foglaltakat, edzőként és szülőként pedig tegyetek meg mindent, hogy versenyzőitek hivatalosan kitöltött sporttagsági igazolvánnyal, benne pedig érvényes sportorvosi igazolással érkezzenek a versenyre. Mindezek nélkül – mint eddig is, kevés esély van jó eredmény elérésére.

Az MVSZ friss közleménye szerint előírás lett a vívófelszerelések tekintetében az, amit tapasztalatunk szerint az Olimpici versenyek minden vívója teljesít, de kérjük, hogy akinek bármilyen felszerelési darabja „idejétmúlt” – saját, és a közösség biztonsága érdekében cserélje le.

Fontos a biztonságos felszerelés!

Tehát az elnökség 2014. szeptember 30-i ülésén az alábbi előterjesztést fogadta el:

2014. október elsejétől az egyesületi és válogatott edzéseken, hazai versenyeken a kötelezően előírt vívófelszerelés: minimum 350N vívóruha: plasztron + vívónadrág, 350N hónaljvédő, 350N sisak, valamint jó állapotban lévő kesztyű. Kiemelt figyelemmel a vívónadrág és hónaljvédő viselésére.
Az elnökség egy soron következő ülésén tárgyalja a felszereléssel kapcsolatos további előírásokat, melynek várható bevezetési határideje 2015. január elseje.

Olimpici Team