Skip to content

Writing to reach You

  • by

Nem elsősorban a fenti című, vicces Travis klipre gondolunk, pusztán arra, hogy már itt volt az ideje elérni az érdeklődőket azzal a hírrel, hogy az Első Inter-Európai Csapat Olimpici GP minden részletét elérhetővé tettük. Az eredmények pdf-ben letölthetők és böngészhetők, emellett mindkét versenynap kapott egy-egy fotóalbumot, képekkel degeszre tömve.

Mi, az Olimpici KHA-nál igen büszkék vagyunk a szlovén Branik Vívóklubra, akik kemény munkát végeztek a verseny szervezésével.
Eredeti tervünk az volt, hogy egy igen szoros együttműködéssel valósítjuk meg ezt a versenyt. Aztán néhány félreértés, és talán a távolság miatt is a szlovén partnerek a verseny szervezésének kellős közepén találták magukat – kb. majdnem egyedül. Azt gondoljuk, ez a szituáció igen jó lecke volt nekik, ahogy nekünk is – észlelhette mindkét fél, hogy milyen nehézségek adódnak – mégha közösek is a célok, más a hozzáállás, más a gondolkodásmód. De végül a verseny megvalósult közös elképzeléseinkből. Tudjuk, hogy az első lépések a legnehezebbek, melyekből aztán megtanulhatjuk, miként legyen legközelebb sokkal könnyebb. Az biztos, hogy ez a verseny igen ígéretes nemcsak a szlovéneknek és a magyaroknak, hanem ahogy azt a verseny neve is sugallja: Európa-közi értelmet adtunk neki, mely meghatározza a jövőjét.

Köszönjük Branik Vívóklub, köszönjük Szlovénia! Valamit köszönet az összes nemzetnek és csapatnak mely elhatározta, részt vesz ezen a versenyen!

ps: ígérjük, a versenylebonyolítás gördülékenyebb lesz a jövőben, és nem a múltat idézi majd.. 🙂

Olimpici Team