Skip to content

Nyílt levél az LSI Informatikai Oktatóközpont vezetőjének

  • by

LSI Informatikai Oktatóközpont
Dr. Tótszöllősy Géza
Főigazgató

Tisztelt Dr. Tótszöllősy Géza!

Az Olimpici NKA Kuratóriuma nevében, valamint az Olimpici Grand Prix versenyzői, edzői, sportvezetői és a támogató szülők nevében ismételten szeretném megköszönni azt a támogatást, ami láthatóan megváltoztatta az utánpótlást jelentő fiatalok hozzáállását a párbajtőrvíváshoz.
Azt gondoljuk, hogy a VASAS SC által megrendezett versenyen, – melyen az elmúlt nyolc idényünket figyelembe véve rekordlétszámú (616 nevezés) vívó indult – sikerült növelni az Önök hozzáállásával a párbajtőrvívók küzdőképességét. Akaraterejük, céltudatosságuk acélozódott.
Abban bízunk, hogy ennek országszerte lesz hatása a többi vívóra is az edzéseken! Azt gondoljuk, hogy ezek a korosztályok, – vannak látható jelei – szintén ki fognak állítani olyan győztes típusú versenyzőket, akik nemzetközi szinten is, kadétként, juniorként, majd később felnőttként is sikert fognak elérni a pástokon, s remélhetően a magánéletben és tanulmányaikban az egyetemeken, főiskolákon.
Kérem, hogy lehetőségeihez képest a jövőben is támogassa a párbajtőrvívás utánpótlását, hiszen nagyon nagy elvárással kell szembenézniük még csak szárnyaikat bontogató leendő bajnokainknak.

Tisztelettel:
Lukáts István
Olimpici Közhasznú Alapítvány
Kuratóriumi Elnök

Pécs, 2015. 02. 21.