Skip to content

Joe Cool

  • by

Szeretnénk, ha megismernétek Joe Cool-t. Biztos hallottatok már róla.. (íme egy jelenet az életéből). Joe Cool az Oli VSC igazolt vívója.. igaz, nem versenyez, mert nagyon jó. A küzdősportokban nem ismer kegyelmet.. és nagyon bántja, hogy mindenkit legyőz. Ezt hagyjuk is.

Joe Cool

Joe azért Cool, mert igazán laza és remek fickó. Emellett értékeli mindazt, amije van. Hogy a felszerelése semmiképp se vesszen el – ha felelőtlenül elhagyná – megjelöli őket. Na nem úgy, mint a vadászkopók általában.. egészen egyszerű módon beleírja a nevét a kallódásra hajlamos vívófelszerelésének minden darabjába.
Joe's EpéeJoe's mask

Nemcsak a fegyverbe és a fejvédre.. a kesztyűje szárába, a hónaljvédő címkéjére, a testvezetékre – na jó, a zoknit kihagyja. Alkoholos filcet használ, az tartós. Mindez azért jó, mert ha mégiscsak elmegy versenyre, és elkallódik a cucca, akkor a böcsületes megtalálók azt ugye leadják a zsűriasztalnál, és a név alapján egyből visszakerül hozzá. Mondjuk ő ezt az összes versenyén eljátszotta. Égő volt, hogy az aranyéremmel együtt szinte a teljes felszerelését átadták neki. Ez is közrejátszhatott abban, hogy már nem versenyez. De ti, akik még versenyről versenyre pásra álltok, elleshetnétek a technikáját. Akkor minden Olimpici vívó ilyen COOL lenne.. 😉