Skip to content

Fordul az év, az idény marad

  • by

Bár a vívósportban is idényben gondolkodunk, a vívók is persze örömmel élik át a karácsony hangulatát és az óév búcsúztatása sem utolsó… – épp ezért mi is rég jelentkeztünk, pedig közben készülünk a fővárosi állomás, a GP3 Webulo Kupájára, amelynek versenykiírásai már elkészültek: magyarul és angolul is!

Természetesen az év végi ünnepi hangulathoz ismét hozzájárult, hogy a Magyar Országos Bajnokságon szurkolhattunk barátoknak, klubtársaknak. Ismét jó volt látni, hogy megannyi, Olimpici Grand Prix-n nevelkedett vívó cseperedett profivá..s nevük a párbajtőr versenyszámokban a felnőtt vívókéval egyre inkább egyenrangúvá kerül..
S hogy mi minden történt egykori vívóinkkal 2015-ben? A Magyar Vívó Szövetség oldalán remek, háromrészes összefoglaló olvasható 2015 sikereiről, az első, második és harmadik részben is egyre-másra találkozunk egykori versenyzőink nevével.. micsoda büszkeséget lopnak ezzel érzéseink közé!

Gratulálunk szívből a vívóknak és mestereiknek – s persze boldog új esztendőt nemcsak nekik kívánunk, hanem a jelenlegi Olimpici vívóknak, szüleiknek, edzőiknek is!

 

A Webulo Kupával kapcsolatban idén is érdemes tudni, hogy értékes ajándékokért zajlik a verseny, emellett érdemes a sportszellemnek megfelelően versenyezni, hiszen a szervezők minden versenynapon figyelik a kiemelkedően sportszerű cselekedeteket. Amennyiben tudomást szerzünk egy kimagaslóan sportszerű helyzetről, az esetben érintett versenyzőnek Fair Play-díjat adunk át.
Mindenféle további részlet kiolvasható a versenykiírásból! Eredményes felkészülést kívánunk!

Olimpici Team