Skip to content

Szuperhétvége VASAS-módra

  • by

Mert igenis azt gondoljuk, szuper volt!
VASAS-módon, hiszen az Olimpici GP fővárosi fordulóját megrendező VASAS SC ismét kitett magáért, és támogatóit felsorakoztatva nyolc versenyszám 658 nevezőjének adta meg az esélyt a fejlődésre, a sportélményre, a sikerre.
Ennek kivitelezésében nemcsak ismételten szuper és motiváló különdíjakat hozott az LSI Informatikai Oktatóközpont, de annak képviseletében Kozmér Bianka végig a csarnokban segédkezett a verseny során. A cég főigazgatója, dr. Tótszöllősy Géza sem csak a díjátadók vagy a megnyitó idejére tartózkodott a verseny színhelyén.
A PBT Hungary a már megszokott bónokkal, a Pizza Forte a versenyzőknek ajánlott falatokkal járultak hozzá a rendezvény sikeréhez, a versenybírók éberségét pedig az il mio café serkentő itala biztosította.
A hétvége fényét nemcsak a verseny házigazdája, Szász Emese világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes párbajtőröző emelte, de mestere, Kulcsár Győző is, aki két korcsoport aranyérmét is bezsebelő unoka, Piatti Enrico nagyapjaként is szurkolt a versenyen…
A Magyar Vívó Szövetség részéről egyenesen az elnök, Csampa Zsolt tisztelte meg látogatásával a Webulo Kupát.

A serdülő fiúk döntője: Piatti (ITA) – Nagy (VASAS SC)

A versenyzők, edzők, szülők, érdeklődők az összes versenyeredményt, fotóalbumot, frissített ranglistát elérik menüpontjainkból!

Olimpici Team