Skip to content

Szabályváltozás a legkisebb korcsoportban

  • by

Az MVSz 2016. szeptemberi, 10/2016/8 számú Elnökségi Határozata értelmében a gyermek korcsoport alatti korcsoportoknak (tehát a törpiciknek) is előírás a versenyengedély megléte: a gyermek alatti korosztályok éves versenyzési engedélyének díja 3000 Ft, a féléves 1500 Ft.
Emellett az edzőknek, vagy a szakosztályoknál a nevezésekért felelős vezetőknek a törpici versenyzőket a többi korcsoporthoz hasonlóan az MVSz információs rendszere segítségével nevezhetik a versenyekre online feljelentkezéssel.
Amennyiben a kis vívók szülei előtt kevésbé tiszta, hogy mindezek mit is jelentenek pontosan, vagy részletesebben, kérjük, kérdezzék gyermekük edzőjét.

Figyelem!

Fenti hír végett ismét változott az Olimpici GP1 versenykiírása.. mivel az érintett törpici korosztály versenyének formulája a gyermek korosztályéhoz igazodott, miután az MVSz 2016. szeptemberi, 10/2016/8 számú Elnökségi Határozata értelmében a gyermek korcsoport alatti korcsoportoknak (tehát a törpiciknek) is előírás a versenyengedély kiváltása.
Ezért az egyes versenyállomásokat szervezők úgy látták, az a legsportszerűbb – ha a legkisebbeknek is már kötelező az engedély kiváltása – hogy vívjanak legalább ugyanannyit, ugyanolyan rendszerben, mint picivel idősebb társaik.
Olimpici Team