Skip to content

A GP3 előtt s után, a fagyos télben…

  • by

Ugyan a hazai vívóélet fő fórumán első kézből tájékozódhat bárki a hazai vívóélet híreiről, jelzésértékkel hírt adunk az utóbbi idők fontosabb eseményei közül néhányról…

– Olimpici GP3 MOA Suli Kupa
Az Olimpici GP fővárosi fordulója a dátum körüli huzavona után végül maradt sokat citált hétvégén, amelyre a központi felvételi időpontja is esett. A versenyszámok átszervezésével megpróbáltunk optimálissá tenni egy olyan helyzetet, ami lehetetlen, hiszen a sportág korcsoportjaiba születési évük alapján kerülnek a versenyzők, az iskolai évfolyamokba viszont egy olyan rendszer alapján, amelyben több év szülöttei is tartozhatnak. Azon kérésnek azonban – hogy a helyzet miatt ne adjunk pontot a GP3 versenyzőinek – nem teszünk eleget, mivel a mezőny szinte teljes létszámmal megjelent a nagyversenyen.. és a GP3-nak ottont adó VASAS SC összesen 579 indulót regisztrált.

A MOA Suli Kupa díszvendégi feladatkörét a névadó és főtámogató Módos Oktatási Alapítvány képviseletében Szina Balázs a MOA Magán Általános Iskola vezetője látta el. Neki, és a MOA támogatói ügyeit intéző Kozmér Biankának is nagy köszönet a jelenlétért és segítségért. Ígérjük és tudjuk, hogy a jelenlévő gyerekek közül többen nagyon hálásak ezért, és minden vívósportot támogató is az lesz, ha ebből a mezőnyből bárki is majd egy olimpiai páston ér el kiváló eredményt.

A versenydokumentációk, fotóalbumok mellett végre a ranglisták is frissek, kérjük, tekintsétek meg azokat, és hiba esetén jelezzetek.

Koch Máté VK bronzérmes
A Törekvés a hónap műhelye
Szakmai vezetőket választott az elnökség
Cséri Soma bronzérmes a párbajtőr körversenyen
Szilágyi Áron az Év férfi sportolója, Kulcsár Győző Életmű-díjas

Az Olimpici KHA csapata szívből gratulál az eredményekhez!

Olimpici Team