Skip to content

Vasi verseny vasmezőnnyel

  • by

Az ország e remek, „nyugati” szeglete tűnik a „legtávobbinak”, és hozza általában a legkisebb létszámokat. Ezt az általánosságot cáfolta meg az idei Bükfürdő Kupa, amelyen összesen 590 nevezést regisztráltak a szervező Szombathelyi Vívóakadémia Sportegyesület lelkes rendezői. Akik ezúttal is kitettek magukért, hiszen Európa egyik legismertebb, és az ország második legnagyobb gyógy- és élményfürdőjét idén is felkérték, hogy kedvezményes belépőket biztosítson a fürdőlátogatáshoz a verseny ideje alatt.

Díjátadó páldaképekből sem volt hiány: a mindhárom napot végigbíráskodó kadét VB- és Európa-bajnoki érmes Petri Renáta mellett a riói aranyérmes román női párbajtőrcsapat tagja Pop Simona, és persze a tanítványaival jelenlévő Imre Géza is örömmel segített a díjátadókon.

Mindezt karöltve a helyi erővel: a Szombathelyi Vívóakadémia Sportegyesület elnöke Babós Csaba, Bük polgármestere Dr. Németh Sándor, valamint a helyi Turisztikai DM alelnöke Kerekes Szilárd is tiszteletét tette a versenyen.

A menüből már elérhető a teljes versenydokumentáció, fotóalbumok és a frissített ranglista is, amelyet kérünk, hogy ellenőrizzetek, hogy hiba esetén még a GP5 Csaba Kupa előtt korrigálhassuk.
Eredményes felkészülést!

Olimpici Team