Skip to content

Kiírás, beírás

  • by

Örömmel értesítük kedves közösségünket, hogy a Csaba Kupa kiírása immár elérhető.

Valamint fontos tudni, hogy az idei nemzetközi versenyünk a Csaba Kupa és az Országos Bajnokság között zajlik Szlovéniában, június 11-12-én.

Tudjuk, hogy a legtöbben elsősorban az OB-re koncentráltok, de érdemes figyelembevenni, hogy idén először az Inter-Európai Olimpici GP-n nemcsak csapat, hanem egyéni versenyszámokban is meg lehet mérkőzni a nemzetközi ellenfelekkel. Valljuk be, a hazai Olimpici-sereg felkészültsége van olyan jó, hogy csakis az egymással való összekerülés jelenthet akadályt a legfényesebben csillogó medálok megszerzésében. Az OB-ra való felkészüléshez ez egy remek versenylehetőség, melyre április 29-ig lehet előnevezni, a végleges nevezéseket pedig május 27-ig várják a szervezők a kiírásban található formulán, amely immár magyar nyelven is elérhető a versenykiírások között. Kérjük a klubokat, fontolják meg, és vegyenek részt a versenyen!

Boldog pillanatok a 2010-es Inter-Európai GPn

Kiemelnénk, hogy az utóbbi néhány GP-n sikeres versenybírói vizsgát tett sporttársunkat beírtuk, felvettük a többi zsűri közé; ezt megtekinthetitek a versenybírói tanfolyam menüpontunk alatt. Ahol azért az is látszik, hogy 2005 óta közel 300 párbajtőr versenybírót képeztünk ki! Ha csak egyharmaduk marad aktív vívó/bíró, már sokat tettünk a hazai párbajtőrvívásért! Mindebben nagy köszönettel tartozunk Regéczy Ritának, és legfőkébb Vida Jánosnak, versenyeink kiváló főzsűrijének.

Olimpici Team