Skip to content

Edzők figyelem!

  • by

Egyesületek, tisztelt edzőkollégák!

Ettől az idénytől a versenyek helyszínszabályzatát illetően változást vezetünk be – nem lesz idegen, mert korábbi versenyeken már alkalmaztuk, illetve nemzetközi porondon is találkozhatunk ezzel a gyakorlattal.

Arról van szó, hogy a verseny menetéhez, a páston zajló eseményekhez még optimálisabb feltételeket kívánuk biztosítani. A pástok körüli/közötti nyüzsgés nemcsak a vívók küzdelmeit és a versenybírók munkáját nehezíti, de az ott tartózkodók testi épségéért sem óhajtunk felelősséget vállalni.
Minden versenyállomáson a szervezők elkerítik a küzdőteret, ahol a pástok helyezkednek el. Erre a területre kijelölt helyen lehet bejutni, kizárólag az adott versenyszámban vívó versenyzők, és azok edzői számára. Azt gondoljuk, hogy ez indokolt, és érthető elgondolás, mellyel a versenyek színvonala, és a vívók teljesítménye is jobbá válhat.

A versenyzők edzői kizárólag az erre a célra kiállított fényképes igazolvánnyal léphetnek be a küzdőtérre. Ezek elkészítését mi intézzük, az Sz-L Bau Balaton Vívóklub közreműködésével.
Edzőkollegák, kérjük küldjetek részünkre egy jó felbontású, de 500kb-nál nem nagyobb méretű fotót csatolmányban, az elektronikus levél tárgyában pedig neveteket, klubotokat írjátok. A határidő szeptember 15-e. Figyelem: ha nincs fotónk, nincs igazolvány, ha nincs igazolvány, akkor marad a lelátó, vagy a kordonon kívüli terület. Betartjuk.

E-mail címünket a „rólunk” menüpontban találjátok!

Olimpici Team