Skip to content

Hírek a Bükfürdő Kupáról

  • by

Feltötöttük a harmadik-negyedik napok fotóalbumát, valamint az újonc csapatversenyek eredményeivel egészítettük ki az egyénieket.

egy pillanat az újonc leány csapatversenyről

A ranglistát is frissítettük.. a legfontosabb változás ezügyben a Tapolcán elmaradt és utólag Keszthelyen bepótolt Törpici fiú verseny. Az utólagos egyeztetések alapján az ott szerzett pontokat beszámítottuk a versenysorozat pontjai közé; annak ellenére, hogy vis major helyzet alakult ki a verseny elmaradásakor, illetve a hivatalos Olimpici DT nem is kapott meghívást a versenyre. Utóbbi miatt részletes versenyeredményeket nem is tudunk feltölteni, de a versenyen megjelentek megkapták pontszámaikat eredményük alapján.

Emellett örömködünk, hiszen Bük polgármesterével besétált ma olimpiai bajnokunk, Nagy Tímea, és együtt köszöntötték a mai versenyszámok résztvevőit: a 61 serdülő fiút és a 49 leányzót. Emellett a hőmérséklet is barátságosabb.

Végül egy videót ajánlunk: HUN-SUI – 2012, Legnano
A Legnano-ban zajlott EB-n a svájciakkal vívott találkozót tekinthetitek meg a FIE YouTube csatornáján. Mint tudjátok, férfi párbajtőrcsapatunk ezüstérmet szerzett Legnano-ban. Gratulálunk!