Skip to content

Méltón fejeztük be a hatodik Olimpici idényt

Bizony-bizony, elszaladt az idő. Az Országos Bajnokság amúgy is méltó befejezése az idénynek, és emellett azért csodálkozunk is, hogy ebből már hatot véghez vittünk. A tavalyihoz hasonlóan idén is kiemelt köszönet illeti az OB házigazdáját, a Szombathelyi Vívóakadémia Sportegyesületet, és a verseny helyszínéül szolgáló városka, Bük vezetését. Elmondhatjuk, hogy sikerrel zajlott az Olimpici GP aktuális idényének végállomása, a Bükfürdő Kupa – és nem csak azért, mert a hat nap során 423 egyéni induló, és 82 csapat küzdött meg egymással. Azt gondoljuk, mindannyian megfelelőképp képviseltétek tudásotokat, klubbotok és mestereitek szellemiségét, ezáltal a vívás szellemiségét is, valamint az elemekkel szembeni szívósságotokról is tanúbizonyságot tettetek! Gratulálunk mindenkinek elért eredményeihez!
Serdülő vívóinknak pedig útravalóul azt kívánjuk, vigyék tovább az olimpicis éveik alatt elsajátított küzdeniakarást, tisztességet, fairplayt: legyetek továbbra is jó sportolók, kiváló vívók!
Végezetül pedig kérjük az egyesületeket, hogy ha még mindig van hiányzó adat versenyzőikről a ranglistában, akkor három napon belül e-mail címünkre megírni szíveskedjenek. Reméljük, mindannyian szépen hazaértetek, és csodás nyár vár rátok.

Az Olimpici edzőtáborral kapcsolatban hamarosan jelentkezünk a részletekkel; addig is böngésszétek oldalainkat, hiszen elérhető minden versenyeredmény, illetve  az 5-6. nap fotóalbumai is elkészültek.

Olimpici Team