Skip to content

Hetedik

Kedves vívók, edzők, szülők!

A 2012/2013-as versenyidénnyel az Olimpici Grad Prix hetedik versenyévadja veszi kezdetét. Hihetetlen, hiszen éppen csak, hogy belekezdtük. Mint bármi, mely újdonságokat hoz egy sportág életébe, a mi körversenyünk is hordozott néhány gyermekbetegséget, melyek nagy részét az idők során kinőttük, ennek ellenére mindig van, hogy újabb nehézségekkel kell megküzdenünk.
Ezzel nemcsak mi vagyunk így: nemcsak a mi fegyvernemünk, nemcsak a mi sportágunk küzd azért, hogy a legjobb körülményeket teremthesse meg sportolói számára. Mi igyekszünk továbbra is ezen munkálkodni.
Reméljük, hogy kardozó tehetségünk, Szilágyi Áron olimpiai győzelme újabb muníciót jelent nemcsak a kard, hanem általában a vívás utánpótlásának nehézségeihez. Hisszük, hogy az eddigi eredmények, így Áron aranya is sok-sok olyan vívót jelentenek majd a jövőben, akik az Olimpici szárnyain kerülhetnek közelebb világversenyek aranyérmeihez, és öregbíthetik tovább a hazai vívás hírnevét. Egyben megragadjuk az alkalmat: az Olimpici Team is szívből gratulál Áron sikeréhez!
Így idénykezdésként hirtelen ez jutott eszünkbe. A naptár alapján mi is frissítettük versenyeink listáját; valamint legelső, derecskei Grand Prinx-k versenykiírását is elérhetővé tettük.

Minden egyesületnek kívánunk sikeres idénykezdést, sok új vívópalántát! Találkozunk októberben, az idény első megmérettetésén!

Olimpici Team