Skip to content

Szolnoki útmutató

  • by

Kedves olvasóink!
Képzeljétek, a GP2 Szolnok Kupa legelső versenyszámában hatttalmas létszámű mezőnyt fogadtunk ma reggel. A gyermek fiú verseny a maga 108, tehát száznyolc indulójával igen rendhagyó létszám. A DT rögtön össze is hívta az edzőket, hogy beleegyezésüket kérve a két csoportfordulót egyre redukálja – elkerülve azt, hogy az éjszakába nyúljék a mai versenynap.
A verseny fegyelmezetten zajlik, de híradásunk lényege mégis inkább az, hogy szeretnénk, ha a következő napokban is nagy létszámmal jelen lehessetek, ehhez pedig az kell, hogy könnyen idetaláljatok a szolnoki verseny új színhelyére. Nekünk sem ment könnyen, ezért kis útmutatást adunk:
Ha GPS segíti a tájékozódásotokat, és a kiírásban szereplő címet (Széchenyi István körút 16.) nem hajlandó mutatni, akkor próbáljátok meg a Széchenyi István körút 129-et, mely a szemben található orvosi rendelő címe. Valamint íme egy fotó:

a Széchenyi István Gimnázium Sportcsarnoka

Ez a szép, kupolás tetőkialakítású épület a sportcsarnok, ahol az újonc és serdülő versenyzőket várjuk szombaton és vasárnap. A törpicik ne feledjék, hogy az ő versenyüket szombaton a Véső úti Sporttelep Vívócsarnokában bonyolítjuk le hat páston. Várunk titeket, biztonságos és jó utazást kívánunk!
Olimpici Team