Archívum: 2007. január

változások a pécsi Olimpici GP-n!

2007. január 20.

Tájékoztatunk néhány fontos változásról és új lehetőségről az Olimpici Párbajtőr GP pécsi versenyét illetően, mely főként a versenyzők számára fontosak! A Siklós és Vidéke Takarékszövetkezet Kupán, az Olimpici GP pécsi állomásán 2007. február 02-03-04-én a következő változások lépnek érvénybe: (tovább…)

Olimpici a tévéképernyőn!

2007. január 11.

A legutóbbi, debreceni Olimpici versenyről a SPORT1 Televízió képes összefoglalót készített, mely 2007. január 14-én, vasárnap 13:15 h-kor tekinthető meg a SPORT1 Televízió műsorán! Adjátok tovább, nézzétek meg, keressétek magatokat és egymást! !!!FONTOS!!! A pécsi verseny kiírása véglegessé vált: ellenőrizzétek, mivel a gyermek korosztályt a rendezőség -szakmai szempontok alapján – módosította!

készülünk a harmadik Olimpici GP-re

2007. január 8.

Sportsikerekben is gazdag új esztendőt kívánunk nektek, sok örömteli, közös pillanattal! Készülünk a harmadik GP-re, és reméljük már ti is mindannyian felkészülve várjátok! A versenykiírásban néhány apró változás történt; kérjük néhány nap múlva ellenőrizzétek! Kedvelt dél-baranyai helyszíneink a verseny időpontjában sajnos már foglaltak, így a harmadik GP-t, a Siklós és Vidéke Takarékszövetekezet Kupát Pécsett rendezzük meg. De szabadidős programot ez esetben is garantálnak a szervezők! Az már biztos, hogy a tornacsarnok uszodáját minden versenyző használhatja sport-tagsági igazolványával! Találkozunk Pécsett!!!