Archívum: 2007. július

közeleg az edzőtábor!

2007. július 31.

Kedves Olimpicik és nagyok! Köszönjük az eddigi visszajelzéseket azoktól, akik részt vesznek a Tatai Olimpici Edzőtáborban! Akik megnyerték a részvételt, de még nem jeleztek vissza, kérjük, hogy ezt mielőbb tegyék meg! A lányokat augusztus 20-án reggel 9:30-10:00h között Simóka Nóra és Plásztán Attila táborvezetők várják a Tatai Olimpiai Edzőtábor portájánál. Érezzétek jól magatokat! Sok sikert, jó hangulatú, és hasznos felkészülést kíván az Olimpici KHA minden munkatársa!

újdonságaink

2007. július 31.

Figyelem! Az alábbiakban néhány változásról, újdonságról szeretnénk beszámolni: Az Olimpici KHA tagjai és az egyes versenyállomásokat szervező egyesületek vezetői idényértékelő megbeszélésen vettek részt 2007.06.23-án. Ennek eredményeképp a következő GP-idénytől egész biztos, hogy: (tovább…)

postáztuk a tatai edzőtábor meghívóit!

2007. július 16.

Az előző hírben olvasható vívók – akik edzőtábori részvételt nyertek – keressék fel edzőjüket néhán napon belül, mert a meghívókat mindenki részére postára adtuk – egyesületük levelezési címére. A fiúk meghívója egyben iskolai kikérő is! Ha valaki nem tud résztvenni, jelezzen vissza, mert ezesetben a rangsor következő helyezettjére száll a nyeremény. (reménykedjetek.. :)) Olimpici KHA

az Olimpici különdíjazottai

2007. július 2.

Kedves Olimpici leányok és fiúk! Az Olimpici Párbajtőr Grand Prix 2006/2007-es évadának összesített pontversenyének végeredménye az Olimpici ranglista. Korcsoportonként az első hat élen álló vívót különdíjjal jutalmazza az Olimpici Közhasznú Alapítvány. A pontverseny legjobbjainak nyereménye pedig nem más, mint egy egyhetes EDZŐTÁBOR a Tatai Olimpiai Edzőtáborban! A lányok 2007. augusztus 20-25-ig, a fiúk szeptember 03-08-ig tartó időpontban dolgozhatnak együtt további sikereikért. (tovább…)