Archívum: 2007. december

GP3-versenykiírás

2007. december 18.

A versenykiírások között már megtalálható az Olimpici GP3, – Budapest Kupa kiírása!

a legkisebb Olimpici

2007. december 14.

Nagy örömmel értesítjük olvasóinkat, hogy az Olimpici GP programigazgatója, Dancsházy Nagy Tamás édesapa lett!!! Felesége, Viki 11-én, kedden hajnalban hozta világra Panni nevű leányukat!
Dancsi és leánya
Ami biztos, hogy a leány apja nyomdokaiba lép majd.. hiszen a párbajtőrt bal kézzel kérte a boldog apától! Szívből gratulálunk!

elérhetők a GP2 utáni ranglista + a fotók

2007. december 11.

Üdv! Frissült a ranglista, és a Szolnok Kupa során készült fotókat is már lehet nézegetni! Mindenkinek kellemes ünnepi készülődést kívánunk, találkozunk legközelebb a GP fővárosi állomásán, a Budapest Kupán! Olimpici Team

results of GP2

2007. december 10.

Hi there,

all the results, ranking-list, photos of our last competition GP2 are uploaded, refreshed! You can find everything easily – just follow the in english menu. We wish you nice mood for preparing to the holidays! Let’s meet at the next station of Olimpici GP in Budapest, in january of 2008 ! Visit us regularly – browse the result, enjoy the pictures, use the forum! cheers: Olimpici Team

Szolnokról hazatérve..

2007. december 10.

Kedves Olimpicik- és nagyok! Reméljük, mindenki jól érezte magát Szolnokon – ahol a szervező Optirex-SZVSI most először mutatkozott be élesben, mint Olimpici-állomás. Munkájukat itt is dícsérő szavainkkal kell illessük, hiszen kitettek magukért. Reméljük továbbá, hogy mindenkit épségben, egészségben talál meg ez a hír. Tudjuk, hogy elsősorban az eredmények miatt látogatjátok az oldalt – e sorok közzétételekor így azok már elérhetőek. (tovább…)

nem lesz közvetítés

2007. december 7.

Tisztelt Érdeklődők!

A Szolnok Kupa, GP2 versenyének ígért on-line TV-közvetítése sajnos nem jöhetett létre, mivel a verseny színhelyén – a Tiszaligetben – technikailag nem megoldható a szükséges Internet-kapcsolat. A szándék ugyan megvolt, most nem sikerült kivitelezni. Nem adjuk fel… biztos lesz olyan versenyünk a jövőben, melyet a neten is nyomon lehet majd követni!

Olimpici Team

a videótár nem üres

2007. december 5.

Nem sok ugyan, de az előző idényből néhány pillanatot vissza lehet idézni abból a néhány kis videóból, melyet a videók menüpontba helyeztünk(a legelső egy klassz animáció). A videók megtekinthetők közvetlenül az Olimpici GP YouTube -os tárhelyén is!

előnevezés ma estig!

2007. december 5.

Figyelem! A Olimpici GP idei második versenyére lehetőség van előnevezéssel jelentkezni! A klubok, sportolók, szülők ezt ma este 20:00h-ig tehetik meg. Kérjük, ha van rá lehetőség – segítsék ezzel a szervezők munkáját! (tovább…)

Nagy Tímeát kitüntette a FIE

2007. december 3.

Idézzük az MVSZ honlapjáról:
“Vasárnap véget ért a Nemzetközi Vívó Szövetség (FIE) éves kongresszusa Madridban. A FIE ebben az évben a vívósport legmagasabb kitüntetését Nagy Tímeának, kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrözőnknek ítélte. (tovább…)

oli-oli-oléééy!

2007. december 3.

…örvendezik Oli, az Olimpici kabafigurája. Van is oka örömködni, hiszen ahogy látjátok, igencsak kicsinosodott a honlapunk… igen igen.. ez itt az olimpici.hu!

Az Olimpici Team üdvözli minden látogatóját! Gyönyörködjetek, élvezzétek! Reméljük, hogy tetszik, ismerkedjetek vele! (tovább…)