Archívum: 2008. január

Invitation is available

2008. január 27.

Dear Guests, the invitation of GP4 is available from now in the usual place of the site! Come and join our competition in Harkány! All participants can use the famous spa of Harkány for gratis. Details at the competition!

Hamarosan Tenkes Kupa!

2008. január 27.

Üdv Mindenkinek! Az Olimpici Team készülődik a Tenkes Kupára, reméljük a mezőny is melegít.. 🙂 A versenykiírás elérhető a szokásos helyén. Várhatóan a Tenkes Kupa is nyomonkövethető majd az Interneten a Neteyes segítségével. Találkozunk Harkányban!

frissült a ranglista, +

2008. január 23.

Kedves látogatóink! A GP3 eredményei alapján frissítettük a ranglistát, lehet azt is böngészgetni!
Más: Emlékeztetni szeretnénk a versenyzőket, és elsősorban edzőiket, hogy a DT a verseny indítása előtt is változtathat a lebonyolításon, ahogy az a versenylebonyolítási szabályzatunkban olvasható. A GP3-éhoz hasonló létszám esetén várható(tehát megvan rá az esély), hogy a gyermek korosztályban a harmadik kör helyett táblát alkalmazunk a GP4 versenyén.
Eredményes felkészülést kívánunk a Tenkes Kupára! Olimpici Team

szuperhétvége

2008. január 20.

Elérhetők a GP3 eredményei és a versenyen készült fotók! A ranglista frissítése pár napon belül szintén elérhető lesz.
No.. reméljük, nem sokan kételkednek abban, hogy az Olimpici GP3 igencsak ott volt a szeren. Nagy létszámban, sok páston, sok zsűrivel, pörgős volt a verseny.

(tovább…)

superweekend

2008. január 20.

We think that it was. Thank You for participating! Do not forget, from this GP we try to organise live broadcast in every Olimpici competitions. From now the results and photogallery are available! Enjoy, and let’s meet at the next station – GP4, in Harkány!
Olimpici Team

watch the Budapest Cup online!

2008. január 16.

Dear visitors! Our third GP – the Budapest Cup gonna be watchable online! (cca. from friday noon) Just click on the red button below, if it does not work, try on the logo neteyes. Enjoy!

online közvetítés a Budapest Kupáról!

2008. január 16.

Nos, az első versenyszám pénteken 11h-kor kezdődik, a Központi Vívóteremben elvileg aznap déltől van Internet-kapcsolat. Amint a technikai körülmények összeállnak, attól a pillanattól működik az online live közvetítés, melyet az alábbi gombra klikkelve lehet elérni.

live

Amennyiben nem működne, a Neteyes honlapjának főoldalán is az Olimpici verseny látható, mely szintén az ikonra klikkelve érhető el:

neteyes

új év – új lépések

2008. január 15.

Az Olimpici Team köszönti minden olvasóját; kívánunk egy sikeres, örömteli pillanatokkal teli 2008-as esztendőt!
buek

Első hírünk igazi örömhír: a Budapest Kupát nyomon lehet követni az Interneten – reméljük ezesetben valóban nem gördülnek elénk technikai akadályok! A részletekről még péntekig hírt adunk!

new year greeting

2008. január 15.

The members of Olimpici Team wish You a happy new year, a successful 2008!

buek
.
.
Our first news is a really good one: Budapest Cup is gonna be broadcasted on the Internet! Details later!