Kategóriák
Tatai Edzőtábor

dobpergés…egy-két-há’

…közhírré tétetik, amire már biztos sokan vártatok! Íme, az Olimpici Grand Prix 2007-2008-as idény Tatai Edzőtáborának résztvevői:

Leányok – Bohus Réka, Siklósi Enikő, Felker Adrienn, Zsargó Evelin, Kalydi Eszter, Máté Kinga, Gonda Borbála, Lunacsek Eszter, Szabó Edina, Várnai Vivien, Posovszky Tímea, Mátyási Lili, Kosztu Andrea, Rudolf Szonja, Gecsényi Viktória, Albert Kinga, Pupos Liza, Szabó Laura. Edzők: Szalai Gyöngyi és Simóka Nóra, vendégedző: Szatmári Edina.

Fiúk – Hudek Dávid, Sáfár Cirill, Hamar Balázs, Cho Taeun Sándor, Csák Marcell, Siklósi Gergely, Berta Dániel, Lestár Ákos, Pádár Péter, Mihalik Zoltán, Fraimann Dániel, Uzsaly János, Kiss Gergő, Kanti Áron, Pavlekovics András, Tóth Benedek, Miklós Kristóf, Tallár Ákos. Edzők: Szalai Gyöngyi, Plásztán Attila, vendégedző: Lukáts Lilla.

Az időpontokkal később még jelentkezünk, de legyen irányadó egyik korábbi hírünk. Az oldalunk rendetlenkedik, amiért elnézést kérünk, a hiba elhárításán dolgoznunk!
Szép nyarat mindenkinek, az edzőtábor résztvevőinek pedig szívből gratulálunk, hiszen keményen megdolgoztak… azért, hogy egy kicsit együtt dolgozhassanak, és lazulhassanak – a hazai olimpiai felkészülés egyik “mekkájában”.
Olimpici Team

Kategóriák
vizuál

fotó-fotó-fotó

Nos, azért háromszor, merthogy az OB tonnányi fotómennyisége végülis három albumban – felkerült az oldalra, lehet nézegetni.

És ha már fotó: aki kedvet érez a nyár során egy kis kreativitásra, íme – számukra itt van az Olimpici fotópályázata.

Amennyiben készítesz egy Olimpici-matricás fotót, melyen a matrica valamilyen új, klassz, vagy szokatlan környezetben jelenik meg, esélyes lehetsz az Olimpici GP fotópályázatának nyereményeire. Az első három, az Olimpici Team által legjobbnak tartott fotót díjazzuk.
A legjobb felvételeket vándorkiállításon mutatjuk be a következő idény állomásain.
Beadási határidő: 2008.augusztus 31. Nevezni egy fotóval lehet – bárki nevezhet, aki valaha indult Olimpici GP-n.
A fotókat az olimpicigp at gmail dot com címre várjuk.

OlimpiciStickerOnAnOyster

csak egy gyors példa..

Kategóriák
eredmények, ranglista

Pont pont pont

Az egyesületi pontverseny táblázata hozzánk is felkerült. A versenyzők hiányzó adatait még mindig fogadjuk. A fotóalbumok hamarosan bővülnek az újonc és serdülő versenyeken készült fotókkal.

Kategóriák
eredmények, ranglista

Felhívás!

Felhívjuk az Olimpici GP-ken résztvevő egyesületek figyelmét, hogy ellenőrizzék a ranglisták menüpont alatt található – az összes hazai Olimpici-versenyzőt tartalmazó – táblázatot!(gyors elérés itt) Az Olimpici Közhasznú Egyesület hamarosan elbírálja, mely egyesületeket jutalmazza az idény alatt mutatott aktivitásuk alapján. A kuratórium csak a rendelkezésre álló adatokból tud dolgozni, és fog dönteni. Amennyiben az egyesületek vezetőinek, edzőinek észrevétele van, illetve úgy gondolják, hogy a hiányzó adatok megadásával növelhetik esélyeiket, kérjük írják meg június 20-ig, az olimpicigp kukac gmail dot com címre küldött e-mailben.
Olimpici Team

Kategóriák
verseny versenybíró

Sikeres második évad

Tisztelt Hölgyek és Urak, kedves Edzők, Szülők és Sportolók!

A Keszthelyen megrendezett Olimpici Grand Prix 6. fordulója, mely egyben OB is volt, sikeresen véget ért.
Nem az az egyetlen pozitívum, hogy az egyéni versenyeken 499 induló volt, és 98 csapat mérte össze a tudását, – ez az utóbbi évek rekordja, – hanem az asszók szinvonala is sokkal magasabb volt, mint amire számítani lehetett.
A bíráskodás is méltó volt a verseny színvonalához, megállapítható, hogy a 6 napos verseny alatt elenyésző számú reklamáció volt.
A fiatal bírók alkalmazzák a nemzetközi szövetség által előírtakat, ezzel sokkal látványosabb és érthetőbb a verseny. Az sem elhanyagolható, hogy az előírt tiszteletadással a versenyzők megtisztelik egymást is. Talán ennek tudható be, hogy sportszerűtlen jelenet elő sem fordult.

Kategóriák
verseny vizuál

az OB utolsó napja előtt..

A mai nappal befejeződtek az Olimpici GP második idényének egyéni versenyei. Ez azt jelenti, hogy a ranglista véglegessé vált a Magyar Bajnokság többletpontozású eredményeivel – megtekinthető a ranglisták között. Az összes eddigi versenyszám eredményei között lehet böngészni, fotóalbum egyelőre csak a gyermek versenyszámokon készült felvételekből van; rengeteg fotónk van, ezért kicsit átválogatjuk az albumok feltöltése előtt.

A NetEyes live közvetítése ma már működött, és a holnapi serdülő csapatversenyek is figyelemmel kísérhetők a SportWebTV honlapján, mely elérhető a menünkből is.

Mindenkinek jó szórakozást! Mielőtt csodálatos nyarat kívánnánk mindenkinek, még visszatérünk a nyári tábor híreivel, és egy matricás fotópályázattal is a nyárra.. szóval érdemes időről időre visszalátogatni. Kérjük, használjátok a fórumot!
Olimpici Team