Skip to content

június 2008

fotó-fotó-fotó

  • by

Nos, azért háromszor, merthogy az OB tonnányi fotómennyisége végülis három albumban – felkerült az oldalra, lehet nézegetni. És ha már fotó: aki kedvet érez a… Read More »fotó-fotó-fotó

Pont pont pont

  • by

Az egyesületi pontverseny táblázata hozzánk is felkerült. A versenyzők hiányzó adatait még mindig fogadjuk. A fotóalbumok hamarosan bővülnek az újonc és serdülő versenyeken készült fotókkal.

Felhívás!

  • by

Felhívjuk az Olimpici GP-ken résztvevő egyesületek figyelmét, hogy ellenőrizzék a ranglisták menüpont alatt található – az összes hazai Olimpici-versenyzőt tartalmazó – táblázatot!(gyors elérés itt) Az… Read More »Felhívás!

Sikeres második évad

  • by

Tisztelt Hölgyek és Urak, kedves Edzők, Szülők és Sportolók!

A Keszthelyen megrendezett Olimpici Grand Prix 6. fordulója, mely egyben OB is volt, sikeresen véget ért.
Nem az az egyetlen pozitívum, hogy az egyéni versenyeken 499 induló volt, és 98 csapat mérte össze a tudását, – ez az utóbbi évek rekordja, – hanem az asszók szinvonala is sokkal magasabb volt, mint amire számítani lehetett.
A bíráskodás is méltó volt a verseny színvonalához, megállapítható, hogy a 6 napos verseny alatt elenyésző számú reklamáció volt.
A fiatal bírók alkalmazzák a nemzetközi szövetség által előírtakat, ezzel sokkal látványosabb és érthetőbb a verseny. Az sem elhanyagolható, hogy az előírt tiszteletadással a versenyzők megtisztelik egymást is. Talán ennek tudható be, hogy sportszerűtlen jelenet elő sem fordult.Read More »Sikeres második évad