Archívum: 2008. szeptember

Welcome in the new season!

2008. szeptember 27.

Hi all there!
Welcome everyone in the time of starting the new season! Our first two years’ passed quickly, so, Olimpici is not a new-born baby anymore. This is the time for start our third season now.
Everybody from out of Hungary is warmly welcome to join our Grand Prix series! We are so proud if You can help us to make our competition international. Sport does not know borders, or limits.

So, please come, and join us in the season of 2008/2009! The first station is going to be soon, in the town of Szolnok. The invitation is available now!
Travel safe, and let’s meet in Szolnok!
Olimpici Team

idény-kezdő

2008. szeptember 26.

Kedves Olimpicik-és nagyok!
Köszöntünk mindenkit az idénykezdés alkalmából! Picinek pici az Olimpici, de már nem újszülött:
szinte hihetetlen, hogy elröppent az első két év – immár a harmadik versenyidényt kezdjük meg idén.
Az megállapítható, hogy csodára mi sem voltunk képesek, nem is leszünk, de azt gondoljuk, igazán jó dolgok kerekedtek, alakultak az eddigi úton. Azt tudjuk ígérni, hogy továbbra is igyekszünk. Igyekszünk lehetőséget nyújtani több száz reményteli párpajtőrözőnek arra, hogy versenyre keljen, küzdjön, fejlődjön, tanuljon, tapasztaljon. És persze törekszünk ennél mindig kicsivel többet is nyújtani. Mi arra kérünk mindenkit, hogy ha továbbra is támogathatónak érzik mozgalmunkat, akkor lehetőségeikhez képest támogassák: akkor a mi kedvünk és lehetőségeink is korlátlanabbak.

A versenykiírások menüpontban látható az idény menetrendje, és az első Grand Prix versenykiírása is letölthető.
Mindenkinek kívánunk sok sikert, kitartást, jó eredményeket a 2008/2009-es idényre! Várunk titeket Szolnokon!
Olimpici Team