Archívum: 2008. október

Szolnoki album a gyűjteményben

2008. október 23.

Hello,
lehet készíteni az ülepeket, kis -és nagyszéket, fotelt és kanapét, hidegélelmet! Aki végignézi együltő helyében mind a 622 felvételt, annak gratulálunk szeretettel! (a feladat: eldönteni, melyik kép a kakukktojás)
Ezúttal Almási Balázs is hozzájárult a gyűjteményhez néhány fotójával, melyeket ezúton is köszönünk. A többi fotót – szokásukhoz híven – Lukáts István és Plazi készítette.
(Emellett egy-egy kép erejéig három csirkefogó is visszaélt bizalmi helyzetével: MissÁgoston, MissGonda, valamint MrPádár.)
Jó szórakozást: Olimpici Team

after GP1

2008. október 20.

Hello for all the teams from out of Hungary, which has participated our first Grand Prix in the third season of Olimpici.
All the result are available now, but please be patient for the photoalbum and the ranking list. It takes time to set them up.

Thanks for coming and we are look forward to hear from You again at the next station of GP in our capital, Budapest!

Olimpici Team

GP1 végeredmények

2008. október 20.

Köszönjük a Szolnoki SI SE Vívószakosztályának, hogy az Olimpici Grand Prix harmadik idényének első állomásaként vendéglátóink voltak!
A verseny végeredményei maradéktalanul elérhetőek. Miután rengeteg fotónk van, ezeket idő átválogatni, és albumba rendezni. Kérjük türelmeteket ehhez, valamint a ranglistához is, mely amint elkészül, szintén elérhető lesz. (tovább…)

result of GP1

2008. október 18.

Hi there,
The results of Szolnok Cup (kids and novices) are available – just follow GP-results from the english menu!
Olimpici Team

újonc eredmények

2008. október 18.

Kedves Olimpicik -és nagyok, ma sem jöttünk ki a teremből 20h előtt, azonban a végeredmények már megtekinthetők a szokott helyen!
Olimpici Team

A harmadik Olimpici-idényről

2008. október 17.

Kedves Sportbarátok!
A Szolnoki Kadarka és a sültfagyi -mint szolnoki kuriózumok- mind semmi ahhoz képest, hogy az Olimpici harmadik szezonját Szolnokon kezdjük. Kezdtük – mert a mai napon a gyermek korosztály versenyét sikeresen befejeztük. Szeretettel üdvözöljük a versenysorozat új résztvevőit, a gyermek leányokat és fiúkat, és a szülőket egyaránt!
Szíves figyelmetekbe ajánljuk, hogy a mai nap eredményei már elérhetők a GP-eredmények menüpont alatt. Az újonc és a serdülő korosztály eredményeit szintén közvetlenül a verseny után elérhetővé tesszük.
Tessék szurkolni a továbbiakra is, és nem feledni: a küzdőtérre csak váltócipővel léphetünk!

Holnap vendégünk lesz Nagy Tímea, és várható vendégünk Mincza Ildikó!

Things to pay attention in Szolnok

2008. október 14.

Only few days, and the first competition of the third season of Olimpici GP is going to start. Please take notice of the strict rules of the Sportshall of Szolnok! The access into the arena is permitted only wearing a clean, alternate pair of shoes. You will be not allowed to go down to the arena in a normal street shoes!

Beside this, only the competitors are allowed to stay among the fencing-tracks, everyone else can only stay at the end of the tracks, neither the competitors out of a bout.

The staff of the Sportshall is observe these rules during our event. So please, mind these rules, and be respectful for them. Beside these, enjoy your stay! We are waiting for your company!

Olimpici Team

Amire fontos figyelnünk Szolnokon

2008. október 14.

Néhány nap, és kezdődik az Olimpici GP harmadik idényének első versenye, Szolnokon. Idén sikerült úgy szervezni, hogy a vívók birtokba vehetik Szolnok legjobb, legnagyobb, legszuperebb sportcsarnokát, a Naaagy Városi Sportcsarnokot, ahol általában a kosárlabdázók puhítják egymást. Hétvégén ez a csarnok tán előszőr élheti át, hogy benne vívók porolják egymást.

A Szolnoki Sportcentrum – Sportiskola KHT, mint a verseny rendezője felhívja a versenyre érkezők figyelmét, hogy a Sportcsarnokban szigorú szabályok uralkodnak, melyeket a csarnok dolgozói kegyelmet nem ismerő módon ellenőriznek és betartatnak. Ezek alapján egész biztos, hogy a küzdőtérre kizárólag VÁLTÓCIPŐben lehet belépni, máskülönben csak a lelátókon lehet tartózkodni.

Azt pedig a szervezők ettől függetlenül is úgy tervezték, – s ebben az Olimpici Team is egyetért – hogy a pástok közé kizárólag az éppen versenyben lévő vívók léphetnek csak be, senki más. Tehát váltócipőben is csak a pástok lekerített végéig lehet/szabad eljutni.

Kérjük az Olimpici GP 1 összes látogatóját, fentieket tartsuk tiszteletben! Annyit persze elárulunk, hogy bronzos csillogáson túl lehet számítani csillaghullásra, érdemes hozni a fényképezőgépeket! (Akinek nem esett le, vendégeink lesznek.) Váltócipő!!!
Olimpici Team