Archívum: 2009. május

Hírek az edzőtáborról

2009. május 29.

Kedves Olimpicik, biztos vártátok már az első híreket a Tatai Sporttáborral kapcsolatban. Nos, folynak a tárgyalások az edzőtábor képviselőivel, és hamarosan kiderül a hogyan s a miként.
A tábor időpontjait a felnőtt vívók edzésidejéhez próbáljuk igazítani, hogy munka közben találkozhassatok példaképeitekkel. A tábor tervezett időpontjai a fiúknak 2009. augusztus 17-23; a leányoknak 24-30.

Részletekkel még jelentkezünk!

Olimpici megbeszélés az OB ideje alatt

2009. május 29.

Az Olimpici Team évértékelő megbeszélést rendez az OB ideje alatt, melynek pontos időpontja 2009. 06. 06; szombat – 14h. Az eseményre minden szakosztályt, klubot, egyesületet sok szeretettel meghívunk, és tájékoztatunk a következő napirendi pontok szerint:
– a 2008/2009-es versenyidény
– korosztályok lehetséges módosítása az Olimpici versenyrendszerben
– gyermek-penge bevezetése a versenyeken
– további verseny-információ

Az érdeklődő/érdekelt szakosztályokat arra kérjük, hogy legalább egy képviselőt delegáljanak a tájékoztatóra.

Eredményes OB eredményeket kívánva:

Olimpici Team

Ismételten az OB

2009. május 27.

Nos, a mai nap fejleménye, hogy Hidasi József úrral, a Bírák Bizottságának elnökével történt egyeztetést követően a következő döntés született: az Olimpici versenyeken, így a soron következő OB-n is az Olimpici versenyeket rendező egyesületek biztosítják a versenybírókat.

Valamint: az OB nevezési díja 2500 Ft + ÁFA, az MVSZ határozata alapján; de a verseny rendezője a helyszínen 1500 Ft + ÁFA visszatérítést ad minden indulónak. Ez hasonlóképpen alakul a csapatok nevezése esetében is. Hatalmas köszönet érte!

Olimpici Team

Változtak az OB nevezési díjai

2009. május 27.

Tisztelt versenyzők, edzők, szülők!

Szoros egyeztetésen az Olimpici KHA szerette volna elérni, hogy a tavalyi,  barátságosabb nevezési díjért léphessenek pástra versenyzőink. 

Azonban a legutóbbi, hivalatos egyeztetés alapján a következőket kell figyelembe vegyük: A keszthelyi gyermek-újonc-serdülő versenyek egyben ezen korosztályok Országos Bajnokságai is, melyre az MVSZ 2009.01.17-i 1/2009/1 határozatában foglalt szabályok (nevezési díjak, lebonyolítás) az érvényesek. Ez azt jelenti, hogy az egyéni versenyek nevezési díja 2500.- a csapatoké 8000.- forint. A versenyek lebonyolítása a junior világkupák rendszere alapján, egyenes kieséssel történik minden korosztályban: a csoportok után az indulók 80% kerül rá a direkt táblára.

Kérjük fentiek megértését és elfogadását…

Olimpici Team

OB

2009. május 20.

Miután az Olimpici KHA és a Balaton Isover tisztázta a nevezési díjak körüli bizonytalanságot, jelentjük, hogy az aktuális kiírás a kedvezőbb nevezési díjakkal érhető el a versenykiírások között. Ne feledjék, hogy az Inter-Európai Olimpici Csapatversenyre még péntekig lehet nevezni.

Olimpici Team 

Hamarosan OB

2009. május 16.

A lázas készülődés gyanús csendjét csak a fecskecsivit töri meg, de nagyon jó hallani. Azt is, hogy sokan leszünk Keszthelyen. Tudni, hogy milyen jó ott. És hogy lesz küzdelem. Hat napon át. Odafigyelés, meg a megérdemelt jutalmak..elismerés, öröm. Némi Nap és Balaton is mellé. Várjuk nagyon. Reméljük, Ti is! 

A versenykiírás elérhető, tessenek szállást foglalni, meg a rokonyokhoz “békéreszkedni”… 🙂
Olimpici Team 

Lassan lejár

2009. május 14.

Az Első Inter-Európai Olimpici GP nevezési határideje május 22-én lejár. Kérjük a klubokat, amennyiben módjukban áll elindulni a versenyen, gyarapítsák az induló magyar csapatok számát! Nevezni a versenykiírásban található formula visszaküldésével lehet! Legyünk Mariborban is a legjobbak!