Archívum: 2010. december

Happy

2010. december 24.

Our xmas present for You guys can be the ready to see photoalbums of Szolnok Cup! Have a nice holiday, we wish You a pleasant Xmas and New Year’s Eve!
Olimpici Team

Boldog

2010. december 24.

Karácsonyi ajándékként fogadjátok szeretettel a Szolnok Kupán készült fotókból álló fotóalbumainkat!
Szép ünnepet, kellemes pihenést kívánunk!
Olimpici Team

all in

2010. december 21.

Hi for all,
we hope everyone participated our GP2 in Szolnok had a really good time in Hungary, and a nice fencing experience first of all.
We published all the results of the GP, and please allow few more days for the photoalbums!

Everyone in our Olimpici Team Wish a lovely Xmas, and a very happy, successful new year! We hope to see more and more fencers from outside of Hungary, and as always we are glad that we can offer something which can be so beneficial for all of us! Fencing rules!

Ho-ho-ho…

Olimpici Team

Mit jelent nekünk Szolnok

2010. december 21.

Az Olimpici KHA kuratóriumi elnökének gondolatait szeretnénk megosztani veletek a Szolnok Kupa kapcsán.

Már szinte szokásossá vált a magas szintű rendezés. Az Olajcsarnokban és a Véső utcai csarnokban összesen 437 induló volt, a közeli Karácsony és a rendkívüli időjárás ellenére.
A bíráskodás megfelelő volt, szinte észrevétlen. A bíróképzés is jól működött, a jelöltek jól felkészültek voltak, mindannyian oklevelet és sorszámozott igazolványt kaptak.
Az edző-konzultáción a kisterem tele volt, és a résztvevők aktívan szóltak hozzá, így Nedeczky György előadása a csuklószúrásról igen sikeres volt.

A Szolnoki Egyetem aulájában megrendezett újonc döntőt szombaton este Szolnok város Polgármestere, Szalay Ferenc országgyűlési képviselő nyitotta meg. Nagyívű beszédében arról is beszélt, – többek között B. Nagy Pál olimpiai bajnok jelenlétében, – hogy az eddigi sikeres rendezésekre való tekintettel, reméli a jövőben is rendezhet Szolnok Olimpicit. Az ilyen rendezés után persze ezt biztosan megígérhetjük.

A döntők után a győzteseknek, az összesen 16 (!) helyezettnek az érmeket és a díjakat Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok, világbajnok – gyermekei segítségével, – és Szász Emese aktuális világbajnoki ezüstérmes adta át. Köszönet érte, hiszen nem mindenkor érheti ekkora megtiszteltetés kis vívóinkat.
Külön öröm volt számunkra, hogy Szolnok város német testvérvárosából és Lengyelországból is szép számmal érkeztek vívók.

Szatmári Edinának és összefogott csapatának szeretnénk ezúttal is köszönetünket kifejezni. Az ilyen hozzáállásoktól olyan az Olimpici Gp., amilyennek szeretjük.

Mindemellett az egész Olimpici Team nevében kívánok boldog ünnepeket a hazai vívótársadalomnak!
Lukáts István

RL

2010. december 21.

Frissítettük a ranglistát minden versenyszámban. Nézzétek át, ha para van, tessék jelezni.
Olimpici Team

Versenyek végeredménye

2010. december 19.

Üdv! A Szolnok Kupa összes versenyszámának végeredménye megtekinthető. A ranglista egyelőre a gyermek korosztályban frissült, a többin még dolgozunk, és a fotóalbum is már a laborban van. Reméljük mindenki jól érezte magát, és épségben hazaért.

Olimpici Team

White results

2010. december 18.

Hi all,
we’ve updated result of the kid competitions, and even the ranking list. We will update all info daily.
We hope all of you there are enjoying the Olimpici GP in Szolnok!

Olimpici Team

Szolnokról havazunk

2010. december 18.

Attól függetlenül, hogy Londonban is havazik, Szolnokon is. Fehér karácsony. Ettől még a verseny zajlik, és eközben szeretettel jelentjük, hogy a pénteki gyermek versenyszámok eredményei, illetve ranglisája is frissen várják oldalunk látogatóit. Lehet mazsolázni, ne csak a kalácsba jusson.. 🙂
Olimpici Team

Törpi rajzpályázat

2010. december 9.

Figyelem!

A törpici korosztály számára rajzpályázatot hirdetünk “A vívás és a Mikulás” címmel. A pályamunkák bármilyen technikával, bármilyen médiumra készülhetnek. Munkáitokat névvel, egyesülettel ellátva a Szolnok Kupán adjátok le a versenyre való nevezéskor. A beérkezett pályaműveket háromfős zsűri bírálja majd el – a jutalmakat az eredményhirdetés során adjuk át a legjobbnak minősített alkotónak.

Ha a párbajtőrön kívül a ceruza, kréta is jól forog a kezedben – itt az idő – mutasd meg mit tudsz! Jó munkát, és mindenkinek eredményes felkészülést – hamarosan találkozunk!

Olimpici Team