Archívum: 2011. március

Invitation letters have arrived

2011. március 20.

Hi folks,
please check out the invitation letter of GP4, Cup of Pécs-PTE-PEAC! Don’t go this time down to Harkány, because this year we moved to the capital of Baranya County.
The other invitation we have, is about our international contest, and this time this is going to be the 3rd Inter-European Individual and Team Olimpici Grand Prix. So, this time it is not only a team competiton, but individual as well. Check it out!

Olimpici Team

GP Pécsett

2011. március 13.

Tisztelettel jelentjük, hogy a versenykiírások között megtaláljátok az idény negyedik Grand Prix-jának kiírását, melynek ezúttal a baranyai megyeszékhely ad otthont.

Példát véve Tapolcáról, mi is szeretnénk holmi barlang-kalanddal előrukkolni, ezért csodákkal teli föld alatti világba invitáljuk a kalandra vágyókat: A kiépítetlen Trió-barlangban csillogó cseppkövek között haladva, lelket és testet próbáló élmény során fedezhetők fel a barlangok titkai. A túrán 10 év felettiek és legalább átlagos fizikai kondícióval rendelkezők vehetnek részt. A túrákat barlangkutatók vezetik és teszik biztonságossá! A kalandtúrán részt vevőknek overállt, barlangász sisakot, fejlámpát, gumicsizmát biztosítanak. A program része a Mecsek Háza interaktív kiállításának megtekintése is.

Olimpici Team

Pix!

2011. március 8.

Hi there,

finally we uploaded the albums of our last GP. So, two albums of Balaton Cup can be found in the usual corner of our site. Enjoy!
And please allow us few more days to get access to the invitation letter of GP4 in Pécs.

Olimpici Team

Exponál-exponál, töröl-töröl

2011. március 8.

Volt sok fotó az első napról is, ennyi maradt belőle, úgyhogy az első két nap ezennel egy albumba kerültek.. lényeg a lényeg, h mindkettőt megtaláljátok a fotóalbumoknál! A GP4 kiírása még nem elérhető, de az érintettek rajta vannak a témán 😉

Olimpici Team

Back to the future 1

2011. március 3.

Hi all,

after the breakdown of our site, we returned with a revitalized built, which only enjoyable from behind the wheel.. but we hope you are happy to get all infos about our GPs. Please allow couple of days to tidy up a bit, we will place the results to its usual order.

Please keep in mind, GP4 is going to be held in Pécs, not in Harkány!

Olimpici Team

vissza a jövőbe 1

2011. március 3.

Csodálatos informatikai támogatást kaptunk egy pécsi Olimpici-vívónk apujától, így az olimpici.hu működése visszatérhetett normális menetébe, mellyel azonban kicsit meg is újult, bár ezt kizárólag mi érzékeljük az oldalak mögött. Nagy köszi Ferinek!

Néhány napba biztos beletelik, amíg a legutóbbi verseny dolgai elkerülnek szokásos helyükre a hírből, és igen.. a fotóalbumok is fent vannak a pulton.. végül egy gondolatunk megerősítése: a GP4 idén Pécsett lesz!

Olimpici Team