Archívum: 2011. április

GP5 is coming soon

2011. április 17.

Within short time we’ll publish the invitaion of our GP5. But till, please have a look of the invitation of our 3rd international meeting, organised together with Fencing Club Branik, Slovenia.
This time not only team, but individual competitions are waiting for fencers from all around Europe! Don’t miss it, and  dont forget: preliminary registration till 29 of April, and the deadline of  final registration is 27 of May! Go-go-go!

Happy moments,GP Maribor 2010'

Olimpici Team

Kiírás, beírás

2011. április 17.

Örömmel értesítük kedves közösségünket, hogy a Csaba Kupa kiírása immár elérhető.

Valamint fontos tudni, hogy az idei nemzetközi versenyünk a Csaba Kupa és az Országos Bajnokság között zajlik Szlovéniában, június 11-12-én.

Tudjuk, hogy a legtöbben elsősorban az OB-re koncentráltok, de érdemes figyelembevenni, hogy idén először az Inter-Európai Olimpici GP-n nemcsak csapat, hanem egyéni versenyszámokban is meg lehet mérkőzni a nemzetközi ellenfelekkel. Valljuk be, a hazai Olimpici-sereg felkészültsége van olyan jó, hogy csakis az egymással való összekerülés jelenthet akadályt a legfényesebben csillogó medálok megszerzésében. Az OB-ra való felkészüléshez ez egy remek versenylehetőség, melyre április 29-ig lehet előnevezni, a végleges nevezéseket pedig május 27-ig várják a szervezők a kiírásban található formulán, amely immár magyar nyelven is elérhető a versenykiírások között. Kérjük a klubokat, fontolják meg, és vegyenek részt a versenyen!

Boldog pillanatok a 2010-es Inter-Európai GPn

Kiemelnénk, hogy az utóbbi néhány GP-n sikeres versenybírói vizsgát tett sporttársunkat beírtuk, felvettük a többi zsűri közé; ezt megtekinthetitek a versenybírói tanfolyam menüpontunk alatt. Ahol azért az is látszik, hogy 2005 óta közel 300 párbajtőr versenybírót képeztünk ki! Ha csak egyharmaduk marad aktív vívó/bíró, már sokat tettünk a hazai párbajtőrvívásért! Mindebben nagy köszönettel tartozunk Regéczy Ritának, és legfőkébb Vida Jánosnak, versenyeink kiváló főzsűrijének.

Olimpici Team

Pécs hopes You liked it!

2011. április 5.

Hi all,
if You are here for checking results, ranking lists, pictures of our GP4, PTE-PEAC Cup, You can go, navigate to the usual places to find them!
We all hope that You felt good in Pécs, and we gonna see You in Békéscsaba, our next station in our tournament!
Do not forget that GP5 is going to be the last in the season, but for the more international encounters, please do not forget our Inter-European Individual and Team Competition, which will be the first in its 3 year long history with individual competition! You can find the invitation letter, and feel free to send your application straight away!
Any questions, feel free to write to the organisers, either Fencing Club Branik, or Olimpici Public Fundation. See all details in the invitation letter!

Take care, and have a successful prep for GP5, and for Maribor as well!

Olimpici Team

Köszönetnyilvánítás

2011. április 5.

Köszönjük szépen a GP4 szervezőinek munkáját! A PTE-PEAC Kupa megvalósításában mindenki igen sokat, és önzetlenül segített, hogy a verseny minél jobb, gördülékenyebb legyen. A belvárosis szülők megint nagyon kitettek magukért, külön köszönet nekik a büféért, és persze az összes PEAC-os szülőnek, vívónak, akik tettek a jó rendezésért.
Köszönet illeti a PTE-t, és a PTE-PEAC-ot is a verseny megvalósításában nyújtott önzetlen támogatásukért. A versenyen az Olimpici elismeréseként különdíjat kapott Dr. Papp Gábor, a PEAC elnőke, valamint Dr. Csobó Zsolt és felesége az eddigi versenyeken nyújtott önzetlen sportorvosi tevékenységükért. Danka Sándornak
és Farkas Györgynek kiemelkedő edzői munkájukért adtak át a szervezők különdíjat.
Olimpici Team

ps: fotóalbumok még nincsenek, de néhány Picasa-s link igen, ott tudtok nézelődni. És persze az összes eredmény a helyén, a ranglista is készen! Az olimpici email-címére várjuk az esetleges ranglista-hiányosságokkal kapcsolatos észrevételeiteket!

“Pééécs, ha lemész te merész..”

2011. április 3.

Nos, köszönjük a jelenlétet, még azoknak is, akik nem ismerik a kortárs kulturális kincseket a Mecsek lábánál. Reméljük azért megismertetek néhányat nemcsak a kortárs, de örökölt kult-kincseinkből is, melyekkel tömve van mediterrán városkánk. A GP4 végeredményei is már ezek közé tartoznak, a további kincsek, mint a ranglista és a fotók – még váratnak magukra. Más: érdemes megnézni a maribori GP egyelőre csak az “in english” menüből elérhető kiírását, és jelentkezni a versenyre! Hamarosan jövünk a kiírás magyar változatával. Köszönjük a pécsi stáb fáradozását! Élvezzétek a tavaszt, találkozunk Békéscsabán!

Olimpici Team

Mecseki sétányok

2011. április 2.

Reméljük mindenki jól érzi magát Pécsett. A helyzet az, hogy a törpici versenyhelyszín megközelítése útfelbontások miatt kissé bajos, úgyhogy azt tanácsoljuk, parkoljatok le a szívcentrum melletti/szembeni parkolóban, majd kis séta.
Mindemellett a gyermek végeredmények már elérhetőek, és igyekszünk minden este friss eredményekkel szolgálni.
Olimpici Team