Archívum: 2014. február

Például

2014. február 25.

Az összes jelenlegi Olimpici korosztálynak szeretnénk Gergőt példaképül állítani.

Már biztos eljutott hozzátok a hír, hogy Siklósi Gergő ezüstérmes lett a jeruzsálemi Kadét Európa Bajnokságon hétfőn.
Érdemes felkeresni a verseny weboldalát a további versenyszámokért, a fiú párbajtőrcsapatért például szerdán lehet szorítani..
Közben mi – ahogy ezt előző bejegyzésünk is bizonyítja – nagyon büszkék vagyunk egykori Olimpici-vívóinkra.. és sikereikre!

Öröm

A felvételen Gergő testvérével, Enikővel osztozik az örömben egy versenyen. Mi is gratulálunk!

Olimpici Team

Soon – GP3–Webulo Cup!

2014. február 21.

We’re proudly announcing You that the invitation of Olimpici Grand Prix’s next station in our capital is available. We look forward of an incredible competition organised by VASAS SC, with high number of entrants and outstanding supply of presents/prizes. So taking advantage of long period of preparation period is worthful to put all Your stamina into competition! Go for it!

We welcome all of You with love:

Olimpici Team

 

Hamarosan – GP3–Webulo Kupa!

2014. február 21.

Örömmel értesítünk titeket, hogy elérhető az Olimpici Grand Prix fővárosi állomásának versenykiírása.
A VASAS SC szervezésében rendkívüli versenynek nézünk elébe, magas indulólétszámokkal és kiemelkedő ajándék/díjkínálattal, tehát a hosszú felkészülési időszakot is kihasználva érdemes lesz mindent beleadni! Hajrá!

Várunk szeretettel: Olimpici Team

Vívótesók

2014. február 13.

Azért vagyunk igen büszkék Enikőre és Gergőre, mert mindketten igen eredményesen, kiemelkedően végigküzdötték az ő idejükben még csak három korosztályos Olimpici Grand Prix idényeket. Remek látni egy-egy kiemelkedő vívó fejlődését: azt, hogy versenyeink mit adtak nekik, és ők mit adtak a közösségnek.  Hiszen a jó teljesítmény nagyszerű példával, inspirációs erővel járul hozzá ahhoz, hogy versenyeink minden egyes indulója jobb vívóvá akarjon válni. Hisszük, hogy ez az első lépések egyike.

Siklósi Enikő és Siklósi Gergely | forrás: veol.hu

Szeretettel ajánljuk tehát a Siklósi tetvérekről megjelent riportot a veol.hu oldalán, a Siklósi testvéreknek pedig további gyönyörű sikereket, hosszú vívókarriert kívánunk!

Olimpici Team

Sport XXI. edzőtábor a helyi médiában

2014. február 10.

Sport XXI. edzőtábor – 2

Az idei év második utánpótlás edzőtáboráról olvashattok az Info Tatabánya portálján… fotóalbum, interjúk, érdekességek 🙂
Olvassátok!

Olimpici Team

 

WestEnd Mini Grand Prix

2014. február 10.

Kedves picik s nagyok,

felnőtt vívóink sikerei miatt biztosan mindannyian hallottatok a hónap elején zajlott WestEnd Női Párbajtőr Grand Prix Sákovics József emlékversenyről, a bevásárlóközpont Millennium Udvarán elkészült alkalmi vívóarénában.
Az MVSZ gondolt egyet, és a nagy bajnokok között bemutatta a mi kis bajnokainkat is: azzal az ötlettel állt elő, hogy a gyermek leány korcsoport ranglistájának első négy hazai párbajtőrözője egy mini-versenyen mutatkozzon be a közönség, s a nemzetközi mezőny előtt. Így a WesEnd Mini Grand Prix során a következő eredmény született:
1. Muhari Eszter, MTK
2. Máté Anna, MTK
3.Turcsák Bianka, BVSC és Gábor Ágnes, VASAS SC

Gratulálunk – a gyermek és a felnőtt eredményekhez egyaránt!

Olimpici Team

Mini WestEnd GP – 1.

Mini WestEnd GP – 2.

Mini WestEnd GP – 3.