Skip to content

LSI Ösztöndíj 2015

  • by

LSI Ösztöndíj 2015

Kedves kollégák, szülők, gyerekek!
Az LSI Informatikai Oktatközpont – a WEBULO KUPA támogatója – írta ki ezt a pályázati lehetőséget, az angol nyelvet tanulni, és abból a későbbiekben vizsgázni kívánó párbajtőröző lányoknak és fiúknak – melyet minden versenyévadban meghirdet.

1. Az ösztöndíj célja az LSI Informatikai Oktatóközpont az Olimpici, kadét és junior 2014/15-ös versenyidényben résztvevő vívók szüleivel összefogva elérni azt, hogy a gyermekek az érettségi időpontjáig angol B2 középfokú nyelvvizsgával rendelkezzenek, ezzel elősegítve felsőfokú intézményekbe történő bejutásukat.

2. Pályázók köre: az Olimpici, kadét és junior 2014-15-ös versenyévadban induló versenyzők.

3. Miért adjuk a díjat?
A webulo.hu általános angol tananyagban történő, mérhető előrehaladásért.

4. Amennyiben a pályázó az online Olimpici angolnyelvi felkészítő legalább egy, kiválasztott nyelvi moduljának (A1, A2, B1 vagy B2 szint) minden feladatát megoldja, és a szerzett összpontszáma a teljes pontszám legalább 60%-a, 10.000 forint értékű, vívófelszerelésre költhető utalványban részesül a 2014/2015 versenyévad lezárását követően (2015.06.19.-ig) A díjazottak az utalványt személyesen vagy postai úton vehet át.

5. A legjobb teljesítményt nyújtók közül az Olimpici GP Országos Bajnokság zárónapján (2015.06.18.) a helyszínen korosztályonként a három legjobban teljesítő között egy teljes vívófelszerelés árát sorsoljuk ki (max. 200.000.- Ft. értékben), melyről a nyertest írásban értesítjük.

6. A pályázatok elbírálása 2015.június 11.-én éjfélkor zárul és a webulo.hu weboldalon elért eredmények alapján történik (a feladatokat a weboldal automatikusan javítja és pontozza.

7. Az ösztöndíj teljesítési szakasza 2015. február 6-tól június 11.-ig tart. A fődíj sorsolása és az eredményhirdetés az utolsó versenyen, a helyszínen történik.
Egy nyelvi felkészítő modul 15 leckéből áll. A példaleckét regisztráció után megnézheted a webulo.hu
oldalon. LSI ösztöndíjban egy versenyévadban ötszáz pályázó részesülhet.

LSI INFORMATIKAI OKTATÓKÖZPONT a Mikroelektronika Alkalmazásának Kultúrájáért Alapítvány

.
.