Skip to content

OB még

  • by

Nem szeretnénk kihagyni híreinkből a törpici leányokat, akiknél hét csapat mérte össze tudását, és a legjobbként a BKLVE csapata végzett. A záró nap serdülő csapatversenyének küzdelmei a leányoknál a DVE1, a fiúknál az SZL-BAU BALATON csapatát állíthatták a dobogó csúcsára.

Valamint fontos bejelentenivalónk az edzőtáborral kapcsolatos:
Időpontja 2011. augusztus 22-25, házigazda: a Szolnok, Szatmári Edinával az élen, úgyhogy a jó tábor garantált, ismerve a szolnokiak szuper és lelkiismeretes szervezését. És akkor íme a névsor, a következő Olimpici-versenyzők vívták ki maguknak a lehetőséget arra, hogy részt vegyenek a közös felkészülésben:

Kiss Roland – SZOLNOK, Rudi Soma – MTK, Gelencsér Bence – SZL-BAU BALATON, Farkas Csaba – SZL-BAU BALATON, Lipcsei Mátyás – ÉRDI-VSC, Bánsági Barnabás – VERESEGYHÁZ, Cziráki Bálint – SZL-BAU BALATON, Nagy Kinga – DVE, Balog Alexandra – BKLVE, Juhász Dorottya – SZOLNOK, Molnár Petra – OMS-TATA, Ladányi Nelli – SZOLNOK, Balázs Kira – PENGE VA, Siklósi Gergely – SZL-BAU BALATON, Priegl Csongor – OMS-TATA, Esztergályos Patrik – OMS-TATA, Bakos Bálint – SZ.HELY, Cserpes Dominik – SZL-BAU BALATON, Heiner Levente – DVE, Ruttkay Fanni – VASAS, Papp Petra – GYULAI SE, Bányai Zsombor – VASAS, Peterdi Bence – PTE-PEAC, Buta Levente – ÉRDI-VSC, Zsargó Evelin – BVSC, Arday Gréta – DVE, Bogdányi Réka – DVE, Nyikos Zsófia – VASAS, Öhlmüller Sarolta – PTE-PEAC.

Figyelem! Fontos, hogy fenti versenyzőinknek jelentkezni kell a táborra, jobban mondva jóváhagyni résztvételüket! Ennek határideje 2011. július 01. Útja-módja: Elektromos levél küldésével a szatmari.edina(kukac)t-online(pont)hu címre!

A jeletkezés elmulasztása a táborból való kizárást vonja maga után, ezt szigorúan vesszük, azért is, mert az új stratégia szerint nem töltjük fel az üres helyeket, hanem a tényleges résztvevőknek szeretnénk (még) tökéletes(ebb) feltételeket biztosítani. Kérjük ezzel ne vitázzon senki, a szokásos évértékelő megbeszélésen egyhangúlag erre jutott a „kupaktanács”.

Szép nyarat mindenkinek, és egy dologgal adósok vagyunk még: Az utolsó két nap fotói érkeznek, egyelőre a Temze partján száradnak a negatívok 😛 .

Olimpici Team