Archívum: 2008. április

a PTE-PEAC Vívószakosztálya felavatta a Gaál Csaba Vívótermet

2008. április 28.

Technika akadálya volt annak, amiért nem lehetett élőben követni a pécsi Belvárosi Általános Iskola tornatermének ünnepi felavatását, mely április 18-a óta már nem csak egy tornaterem: a pécsi vívók új otthona(az egyik), melyet kiváló pécsi mesterünkről, Gaál Csabáról neveztünk el. A NetEyes megörökítette az ünnepséget, melynek összefoglalója megtekinthető a Sportwebtv oldalán, illetve elérhető a videók menüből! Készültek fotók is, az album bekerült a fotóalbumok menüpontba.

összefoglaló

2008. április 27.

a Neteyes szokás szerint ismét elkészítette az összefoglaló videót a legutóbbi GP közvetítésének anyagából. a döntő pillanatok visszaidézhetők: a GP5, Csaba Kupa összefoglalója.
Köszönjük Neteyes!
A régebbi összefoglalók elérhetőségei a videók menüpontban megtalálhatók!

bíztató

2008. április 21.

Kedves Látogatóink!
A MOB elnöke, Schmitt Pál megtisztelte fórumunkat, és úgy érezzük, bíztató szavai mindannyiunkhoz -és elsősorban hozzátok, olimpicikhez- szólnak, ezért idekívánkoznak híreink közé.
idézzük:
“Kedves Olimpici család!
Gratulálok a világon egyedülálló kezdeményezéshez!! Nagyszerű a honlap is! A MOB szívesen támogatja Kulcsár Győzőt és munkatársait!
Hajrá párbajtőrözők! Közeledik az első Ifjúsági Olimpia!!
2010-ben Szingapúrban rendezik.
Készüljetek!”

Csaba Cup results

2008. április 17.

Hi, we hope all of you have already find the results, the updated ranking list and the photoalbum of the Csaba Cup as well! Go browsing if not, and enjoy! Olimpici Team

Csabáról mindent

2008. április 17.

A Csaba Kupáról már minden anyag megtalálható az oldalon: teljes a ranglista, és a fotóalbum is teli van a jól sikerült Csaba Kupa el-elkapott pillanataival, köszönhetően Lukáts István Úr exponálós jókedvének… 🙂
A békéscsabaiaknak pedig köszönjük a jól megszervezett hosszúhétvégét! Olimpici Team

vívótermi névadó

2008. április 17.

Figyelem! A PTE-PEAC Vívószakosztálya meginvitálja minden tagját, barátját, támogatóját – legújabb vívótermének avatójára. A pécsi Belvárosi Általános Iskola tornacsarnoka – Gaál Csaba mesterünk, és lelkes segítőtársainak munkája által – már egyben vívóterem is! 2008. április 18-án, pénteken 15h-kor nemcsak felavatjuk a termet, de megtartjuk annak névadó ceremóniáját is. Az ünnepi beszédet Dr. Szili Katalin tartja, a PTE-t Dr Koltai Dénes képviseli. Minden vívót, szülőt és érdeklődőt várunk! Aki úgy érzi, lemarad – sem marad le: az eseményt élőben, online közvetíti a Neteyes! (www.neteyes.hu)
Kérjük, aki személyesen nem lehet ott, az Internet segítségével vegyen részt az ünnepségen!

a Csaba Kupa eredményei

2008. április 15.

sziasztok, a szokásos felállás: a végeredmények már elérhetőek, a fotóalbumhoz még egy kis türelmet kérünk, és a ranglistából is még hiányzik a serdülő korosztály. Holnapra pótoljuk a hiányzó dolgokat, addig is érdemes megnézni a serdülő leányok milyen alapos kis rangsort hoztak össze a fináléra.. az első húszig nincs is két egyforma rangú versenyző.. izgi lesz az OB, napfényes a Balatonpart.. addig is jó felkészülést! az Olimpici Team nevében: plazi

on-line broadcasting

2008. április 12.

hi, we hope all of you already find out how to reach the LIVE function during the competitions. we placed a logo of the SPORTWEBTV into the menu on the left, so if you click on it, you can navigate to the broadcast site of the live competition. o that page you also can start with choosing english language. have fun!
OlimpiciTeam

on-line közvetítés

2008. április 11.

reméljük, mindenkinek leesett, hogy a SPORTWEBTV logoja bekerült a menübe. a GP-k idején a logora kattintva elérhető az on-line közvetítés. eredményes versenyt a helyszínen lévőknek.. és jó szórakozást annak aki nincs ott, és a neten nézi… (akkor nekem is) 🙂 üdv: plazi /OlimpiciTeam/

Már csak…

2008. április 8.

néhány nap, s itt a Csaba Kupa! reméljük szorgalmasan készültök, hiszen már igencsak közeleg a finálé.
Így emiatt is fontos, hogy pl. a ranglista mennyire pontos. 🙂 Igyekszünk hiba nélkül csinálni, de hibalehetőség mindig akad, hisz többszáz névről van szó… Legutóbb a gyermek és újonc fiúk listájában hívták fel a figyelmünket egy-egy hibára, melyeket persze már kijavítottunk.
Arra kérjük a versenyzőket, szülőket, edzőket, hogy nézzék át a ranglistát! Valamint szeretnénk, hogy az edzők oszlopa is végre megteljen. Kérjük, hogy akinek nem szerepel edzőjének neve, összegyűjtve a versenyzőkhöz tartozó edzőneveket, juttassák el hozzánk e-mailen! olimpicigp kukac gmail pont com.