Kategóriák
verseny

félidő

Az OB harmadik napja végetért… Az eddigi versenyszámok eredményei, és a frissített ranglista is elérhető honlapunk eredményei között. A live, Internetes közvetítés tehát hétfőn és kedden működik majd. Az eddigi győzteseknek gratulálunk! Olimpici Team

Kategóriák
vizuál

a Balatonról jelentjük…

hogy sajnos a webtévés közvetítés nem áll rendelkezésünkre az OB összes napján.. sajnáljuk. A hétfői és keddi napokon lehet a monitorok mellett is élőben figyelemmel kísérni a verseny hangulatát. Ami eddig – garantáltan jó. Az eredményeket próbáljuk naprakészen tartani. Olimpici Team

Kategóriák
Tatai Edzőtábor

Olimpici Edzőtábor

Tisztelt szakosztályok, kedves versenyzők! Ugyan még a Magyar Bajnokság előttünk áll, az Olimpici Team már részben a következő idény előkészítésén fáradozik: Az Olimpici-program részeként Olimpici Válogatott Edzőtábort szervez a Tatai Olimpiai Edzőtáborba. A részletes programmal később jelentkezünk, azonban az időpontok már biztosak: a leányok részére 2008. 08.18-22-ig, a fiúknak 2008.08.25-29-ig lesz az idényelőkészítő tábor. Az időpontok kiválasztását a Tábor olimpiai felkészülés miatti leterheltsége befolyásolta.
edzőtábor2007' Edzőtábor, 2007′ – Tata

Kategóriák
english

the final GP: Hungarian Championship

The final GP of the Olimpici in the season of 2007/2008 will run from 29 of may until 03 of june, in Keszthely.
Unfortunatelly, because this competition is our national championship as well, competitors from out of Hungary can not join it!

But we would like to say Thank You for your participation during the season! We hope You enjoyed the GPs at each stations You’ve been, and for that reason You advertise our GP and our country, as far as You can.

We should be very pleased if we can meet in the next season, Olimpici GP 2008/2009!

Please keep on eye on our website, and join us in the future! Best regards: Olimpici Team

az OB versenykiírása

Részletes versenykiírásunk, az összes szükséges infóval – elérhető a versenykiírások menüpontban. Szeretettel vár mindenkit Balatonra az Olimpici Team!

Országos Bajnokság

Az Olimpici OB versenykiírása hamarosan a mi oldalunkon is megjelenik, addig azonban csak a www.hunfencing.hu oldalon lehet megnézni.
A legfontosabb változás, hogy egy országos, általános iskolai felmérés miatt az első versenynap 2008. május 29-e!!! Részletek hamarosan.