Archívum: 2008. december

wishes

2008. december 25.

Dear Olimpici-fencers, and all who are related to our Olimpici-movement!
We wish You a peaceful Christmas, and a successful, blissful New Year!
miku
Next to this, have a look on the invitation letter, and do not forget the deadline of pre-registration for the GP3 – well, instead of Debrecen, in Derecske!
See You soon! Olimpici Team

jókívánság

2008. december 25.

Kedves Olimpicik -és nagyok,
Az Olimpici Team Békés Karácsonyt, és eredményes, derűs új esztendőt kíván!

miku

good news

2008. december 20.

Hello!
Very important news about our next Olimpici GP: It is going to be not in Debrecen! That is good, because we do not need to go through that strict access-procedure to that Sporthall of the Hungarian Military. We are going to meet in the Sporthall of Derecske, a cute village near to Debrecen. Invitation letter and details are coming on this weekend!
Important: pre-registration is works, please send us the name of your fencers, club, category. We do double the fee at the event, so, it is worthful to make pre-registration!
We’ll back with the details!

Olimpici Team

jó hír – kevésbé jó hír

2008. december 20.

No melyikkel kezdjük? A kevésbé jó, hogy a harmadik Olimpici GP nem a csodálatos cívisvárosban leszesz, hanem Derecskén. A jó hír, hogy Derecske közel van Debrecenhez, továbbá még jobb, hogy nem lesz ez a beléptetési hacacáré a katonai területre. 1-1. 

Amire azonban felhívjuk a figyelmet, hogy az előnevezés továbbra is érvényben van: annak híján helyben csak dupla áron lehet nevezni. Részletek a versenykiírásban! Előnevezési határidő: 2009. január 02-a éjfél. Szigorúan vesszük!
A kiírásból kiderül az is, hogy edzőtovábbképzés lesz a GP3 középső napján. 

jack

2008. december 11.

Jack next to the piste, and other sightseeings in the photoalbum of GP2 Budapest Cup!

krampusz

krampusz

2008. december 11.

Krampusz a pást mellett, és egyéb látnivalók a GP2 Budapest Kupa fotóalbumában!

krampusz
 

result and registration

2008. december 10.

Hi All,

the results and the ranking list is available now on our site, we let you browse… 😉

Still is unsure, where GP3 is going to be hold,. So, please keep eye on our news, as we’ll inform You here as soon as we know what’s going on. 

If it is not in the Sports Hall of the Hungarian Military in Debrecen, You do not need to provide personal details of all entrants and coaches, but probably we keep, or we start the system of electronic pre-registration.

So, if you know now which fencers of your club going to participate, please make a list with their names, and the category they join in. – then send it to our postbox, olimpicigp at gmail dot com.

We’ll back before xmas!

Olimpici Team

Hótaposó

2008. december 10.

Üdv! Reméljük hamarosan lehet taposni… Addig azonban örömhír, hogy a végeredmények és a ranglista is itt virít az oldalon, lehet kérem böngészni. A fotóalbumhoz még össze kell gyúrni az alapanyagot, de hamarosan az is meglesz.
Elképzelhető, hogy a GP3 mégsem a laktanyában lesz Debrecenben, ami csak avégett örvendetes, hogy nincs a para ezzel az adatkezeléssel. Ellenben az előnevezést továbbra is érvényben tartjuk – edzőurak -és hölgyek, tessék összeszedni a taníványokat: NÉV, EDZŐ NEVE, korosztály melyben indul – és megküldeni a nevezést.
A GP3 lehetséges helyszínéről elsőkézből adunk tájékoztatást.

Örülünk a részvételnek, és a sikereiteknek! Így tovább! Az ünnepek előtt még jelentkezünk! 

Olimpici Team

Olimpici Kuratóriumi Ülés

2008. december 2.

Tisztelt Olimpici Kurátor Hölgyek és Urak!

Az érvényben lévő rendeletek előírása szerinti kuratóriumi ülést tartunk 2008, december 04.-én, 18:00 órakor a Magyar Olimpiai Bizottság épületében, Budapesten, az Istvánmezei út 1-3 szám alatt, az 1. emelet „kockatermében”.

Az Olimpici Kurátorokat telefonon meghívtam a fenti helyszínre és időpontra, akik a meghívást elfogadták.
A meghívottak:

Nagy Tímea, Kovács Tamás, Dr. Móna István, Dr. Kulcsár Krisztián, Dancsházy Nagy Tamás, Serra György

A napirenden szerepel a közhasznúsági jelentés, az elmúlt év tevékenysége, és az eredmények megtárgyalása. Valamint az,  hogy szeretnénk létrehozni az Olimpici GP Nagytanácsát is, közismert személyiségekkel.

 Tisztelettel:

 Lukáts István

Olimpici Közhasznú Alapítvány
Kuratóriumi Elnök

Pécs, 2008-12-01