Archívum: 2009. április

1st Inter-European Olimpici Team Grand Prix

2009. április 18.

together

We are proud to inform You about our partnership with Fencing Club Branik, Maribor – Slovenia, as we noticed before. The invitation letter for that competiton is up on our site – so just follow the letter, set up Your team, and enter into the competition! Let’s meet in Maribor on 13-14 of June, 2009!

Olimpici Team 

Az első Inter-Európai Olimpici Csapat GP

2009. április 18.

together

Örömmel jelentjük, hogy a már beharangozott összefogás szlovén partnereinkkel meghozta az Olimpici-mozgalom első határokon átívelő sikerét! Természetesen a versenyt még nem könyvelhetjük el sikerként, pusztán azt, hogy egyáltalán létrejöhetett egy ilyen partnerség a két ország között. Ez sokat jelent.

A verseny kiírása elérhető magyar és angol nyelven itt a honlapon. Erre a versenyre első blikkre egy Olimpici-válogatottat hoztunk volna létre; azonban nem szeretnénk, hogy az egyes klubok saját, erős csapataiból kiemelve vívókat, azok erejét csökkentsük, létrehozva egyetlen magyar csapatot minden korcsoportban. Inkább megadjuk az esélyt, hogy az egyesületek állítsák össze saját csapataikat, elképzelésük szerint. De kedvükre össze is foghatnak, indíthatnak közösen is csapatokat. Kérjük az egyesületeket, a nevezésüket saját klubjuk részéről, önállóan tegyék meg a kiírásban leírtak szerint – minél hamarabb, hogy ezzel is segíthessük a Szlovének szervezőmunkáját. Nagy segítség – ha még ugyan nincs is meg a konkrét csapat – hogy e-mailben jelzik a klubok, indítanak-e, és mennyi csapatot, mely korcsoportokban. A korcsoportok összeállításánál ajánlott a körültekintő munka! Az eddigi rendtől eltérő a korcsoportok beosztása, és megvan rá az esély, hogy a következő idénytől ez alapján áll össze a hazai Olimpici GP is.

 Az Olimpici Team továbbra is arra törekszik, hogy megtalálja az Olimpici ranglista élmezőnyében végző – és a maribori csapatversenyen résztvevő vívók támogatásának módját, ennek mikéntje azonban még nem tisztázott. A lényeg, hogy Mariborban verseny lesz az OB után egy héttel. Kérjük az egyesületeket, próbáljanak részt venni rajta erejükhöz mérten.

Olimpici Team 

Happy Easter!

2009. április 10.

Hi all, finally all of the result and photoalbums are updated!

creature

At each Olimpici GP we can see different cabalas next to the pistes .. in this case a sweet dragon, Süsü from a hungarian tale.. nice one!

We wish Happy Easter, and would like to say thank for all of You for your participate in the season of 2008/2009 of Olimpici GP! Do not forget the 1st Inter-European Olimpici GP Team Competition in june of 2009, in Maribor. Within few days we’ll put information about it!

Let’s meet up there!

Olimpici Team 

Itt jön Süsü

2009. április 10.

Örömmel jelentjük, elkészültek a fotóalbumok!

Süsü

Minden Olimpicin újabb és újabb lényeket tudunk lencsvégre kapni a pástok mellett.. ezennel itt jön Süsü… és ezesetben azt is tudjuk, hogy ez a harcias lény Adrié.. 🙂 Sőt, Békéscsabán még a vívómadarat is lefotóztuk – a három napra válogatott fotóalbumok egyikében megtaláljátok. Jó böngészést, valamint nagyon tsodás tavaszt, és húsvéti ünnepet kívánunk!

Olimpici Team 

napok

2009. április 9.

A napfény és a napok rövidsége összefüggésének firtatása nélkül jelentjük, hogy az eredmények mellett már a ranglista is elérhető. Kérünk minden versenyzőt és edzőt, nézze át! Hiányosság esetén klassz volna, ha még az OB előtt jeleznétek nekünk e-mailben, hogy javíthassuk. A hiányzó vagy megváltozott edzőnevekre gondolunk, illetve előfordulhat, hogy valakinek tévedésből elmarad a pontja, ezt is tudjuk pótolni… Az OB-n már nem igazán ezzel szeretnénk foglalkozni.

Az albumokhoz még kérünk egy kis türelmet, és bocs azért is, hogy a fórum jelenleg nem üzemel, a hiba okát kutatjuk. Most hogy nem elérhető, hirtelen mennyire hiányoljátok.. éééérdekes! 🙂   Mindenkinek eredményes felkészülést az OB-ra!    

ravasz tavasz

2009. április 6.

Hm. Úgy látjuk, hogy ez a hirtelenszőke kitavaszodás a pástok koptatóit is megzsongatta az idény ötödik GP-ján, Békéscsabán. Ennyi szomorkodást és pityergést még nem is tapasztaltunk Olimpici versenyen.  Ennélfogva az eredmények még a Tenkes Kupán tapasztaltaknál is jobban eltértek a papírformától.. ha egyáltalán beszélhetünk ilyenről a vívás berkeiben.  Node, az egerek már nem szomjasak, és tán a többször visszatérő vívómadár is más foglalatosság után nézett 🙂

Az eredményeket lehet bogarászni, hamar meglesz a ranglista és a fotóalbum is. No és, fel a fejjel! Ugyan bárkitől ki lehet kapni, de mindenki meg is verhető. Mindenki. Csak akarni kell. Hinni. Küzdeni. Az OB-n még lesz esély mindenre.

Olimpici Team

Egyeztetés az OB-ről

2009. április 2.

Tisztelt edzők és sportvezetők!

Az Olimpici OB időpontjának változásával kapcsolatban a békéscsabai GP-n szeretnénk tájékoztatni az egyesületeket, szakosztályokat. Az egyeztető fórumra Lukáts István, az Olimpici technikai igazgatója szombaton 14 órakor várja az egyesületek képviselőit. Ha a megbeszélés időpontja változik, arról a helyszínen a DT tájékoztatja a jelenlévőket. 

Olimpici Team