Archívum: 2010. március

invitation!

2010. március 27.

From now You can find the Invitation letter of Olimpici GP 5, Csaba Cup!
Just remember, if You want to share your own pictures on Olimpici GP’s Facebook fan site, just drop us a mail there, we can make You an admin, and You can upload, just specify, which competition You mean. Not fan yet? Click!

Aaand, just remember, the invitation of our Second Inter-European Team Olimpici GP is also available!

Olimpici Team

versenykiírás és még…

2010. március 27.

Örömmel közöljük, hogy az Olimpici GP 5, Csaba Kupa, valamint a Második Inter-Európai Csapat Olimpici GP versenykiírása is elérhető versenykiírásaink között. Barátkozzatok velük, készüljetek a versenyekre!
Az edzők, és érdeklődők figyelmét pedig arra hívjuk fel, hogy – mint ahogy azt a kiírásban is jeleztük – a Csaba Kupa alkalmával az edzőtovábbképző aktuális előadója Galli Zsolt edző. A szeminárium ideje 2010. április 24-e, szombat 9 óra.

Emlékeztetőül pedig: ha szívesen megosztanátok saját Oli GP-s fotókat, csak jelezzétek a Facebook-on a szándékot, és a versenyt, adunk admin-jogot, amivel lehet feltölteni. Természetesen mindehhez Olimpici GP rajongóvá kell válni a Facebookon.
Mi sem egyszerűbb.. Klikkelj!

Olimpici Team

második Inter-Európai Csapat GP

2010. március 24.

Hamarosan jelentkezünk a Csaba Kupa versenykiírásával. Addig azonban azt a jó hírt hozzuk, hogy elérhető – igaz egyelőre csak angolul – a maribori Inter-Európai Csapat GP versenykiírása. Idén változik a lebonyolítás, melynek irányítását amúgy is átvettük – tehát éjszakai vívásra kevésbé lehet számítani – annál inkább egy izgalmas, nemzetközi megmérettetésre. Hamarosan jön a kiírás magyar verziója, addig is jó felkészülést nektek a Csaba Kupáig!

invitations

2010. március 24.

Hi all,

soon we are going to upload the invitation letter of our incoming GP. But, a real good new is that invitation of our Second Inter-European Team Olimpici GP is already available on the main english version, just scroll down the screen through our maps.. it is on the bottom, not to disturb the closer competitions. Anyway, for non-hungarian competitors GP5 Csaba Cup is the last chance to join and grab nice placement, good scores in our GP. So, have a good preparation! We will glad to see all of You in Békéscsaba!

finally updated

2010. március 16.

Hi Everyone,

we really feel sorry for the long delay in updating of the ranking list and the photoalbums. The prime machine which has/had all the pix and infos belong to our GP, has been stolen in Budapest just after the competition. So, this is why it took this long time, to grab together other pictures, and create a new environtment for working and uploading.

Sorry again for the inconvenience, and thanks for your patience. Take care, and seeYou in Békéscsaba in April!

Plazi – Olimpici Team

frissítettünk

2010. március 16.

Kedves Olimpicik és nagyok!

Frissítettük a ranglistát, és elkészültek a fotóalbumok is. Igaz, kevésbé rendezettek; van, amelyiken rossz dátum szerepel, nincsenek összegyúrva, és úgy általában a díjátadókról is alig vannak képek. Hogy az előző hírt kicsit pontosítsuk: az történt, hogy kedden a fővárosban ellopták, elcsórták, megcsapták, eltulajdonították azt a notebookot, melyen az összes Oli-hétvégés fotó volt. Ellopták, így nincs hozzáférésünk. Ezért ezekben az albumokban Az Olimpici Kuratórium elnökének, Lukáts Istvánnak a fotói, valamint egy PTE-PEAC-os szülő, Kajli István fotói kerültek. Köszönjük!
Így tehát nem olyan teljeskörű a kép, mint szokott, de örülünk, hogy legalább ez van.  Ez a nagy késlekedés pedig szintén emiatt történt, mert azon a gépen van/volt minden, ami az Olimpici GP -kiemelten a weboldal – gördülékeny üzemeltetéséhez szükséges. Kissé körülményes volt így dolgozni. Megértéseteket köszönjük. Vigyázzatok magatokra, és értékeitekre!

Plazi – Olimpici Team

üzemzavar

2010. március 11.

Az a nem kellemes eset történt, hogy az a háttértár, amin a világ legtöbb Olimpicis dokumentje volt, hirtelen eltávolodott eddigi kezelőjétől, a körülötte lévő más alkatrészekkel együtt. Sőt, mondjuk úgy cakk-pakk. Emiatt most van kis felfordulás, és adásszünet, amiért tényleg nagy bocs.  Olyan nagy barna, mint amilyennek a barlangból már előkőne bújni, dehát a bajt még ez a nyomorult tél is tetézi. Mindenkinek kellemes hógolyózást, és még egy kis türelmet. Sajnos fentiek végett a fotóalbumok is soványabbak lesznek a szokásosnál..

result

2010. március 8.

Thank You for all have participated in our 4th GP in Harkány, the Tenkes Cup. We uploaded the result of all competitions, and soon we will update the ranking list and add new photoalbums. See You in Békéscsaba!

Olimpici Team

véges

2010. március 8.

Többféleképp is véges.. pl. most vége egy újabb hosszú hétvégének, amit együtt tölthettünk – így a mókának is vége. Vége a fázásnak is, bár úgy tűnik, a tél továbbra sem óhajt végetérni. A türelmetek is lehet véges, hát a végeredményeket már feltettük. A fotók és a ranglista feltöltéséhez kérünk egy kis “végtelen türelem”-üzemmódot, mert ez jelenleg kis időbe kerül. Kívánunk tehát napfényt, türelmet, sok időt (magunknak is) valamint nagyon jó felkészülést a következő Olimpici GP-re.

A Tenkes Kupa lebonyolításáért pedig köszönjük odaadó és önzetlen segítségét sokaknak:
Harkánynak és Villánynak, a PTE-PEAC legénységének, vívóinak és szüleiknek. Reméljük, hogy mindenki elégedett volt a versennyel.

Továbbra is örülünk bármilyen interakciónak – lásd e-mail, fórum. Hamarosan jelentkezünk a 2. Inter-Európai Olimpici Csapatverseny kiírásával is.. olvassatok minket!

Olimpici Team

still winter around here

2010. március 6.

Unfortunatelly here we still join a kind of wintertime..and it’s quite cold inside of the hall as well. The Olimpici-magic works good, but should work opposite when it changes even the seasons.
Anyway, we still can provide free tickets to the HarkánySpa – thanks to the hospitality of the city.
Anyway, the results are going to be updated day by day.
We wish You good result, and enjoy Yourself in Harkány!

Olimpici Team