Archívum: 2010. május

That’s It

2010. május 12.

Hello for all non-Hungarian Olimpici fencer!
We would like to remind You, the season of Olimpici GP is over for You. We hope all of You enjoyed all of our GPs where You participated! Our next GP in Keszthely is our National Championship, with non-Olimpici formula – and it is not opened for non-hungarian fencers.
But please be prepared to our 2nd Inter-European Olimpici Team Grand Prix, which is just right after our NC on 19-20 of June in Maribor, Slovenia. Have a look in the Invitation Letter, and send your details to the organiser Fencing Club Branik to be sure Your team is in, in time! It’s gonna be a cool competition, even better than the 1st.. so come, and win!

Olimpici Team

csekk

2010. május 12.

Nem is sárga, nem is postai. Kérjük mind a vívókat, mind az edzőket, csekkolják a ranglistát. Megkapta mindenki a helyézésének megfelelő pontját minden versenyen? Szerepel születési évszáma, és edzőjének neve?
Ismét közeleg az OB ideje, és a ranglista általatok szolgáltatott adait ismét foghíjasak – mindezt nem számonkérésből, hanem hogy adhassunk: az év végi összesítésekhez, jutalmakhoz, az idény legjobb edzője cím eldöntéséhez szükségünk van ezekre az adatokra.
Ismételten kérjük tehát – elsősorban az edzőket, sportvezetőket – babráljanak kicsit a táblázattal, nézzék át, és egy elektronikus levélben összeszedve a szakosztályukra vonatkozó, hiányzó adatokat, juttassák el azt nekünk. E-mail címünket a rólunk menüpontban lelitek – kérjük ezt használjátok, ne arra a levélre válaszoljatok, mely az új hírekről értesít titeket.

Kérjük, és köszönjük! Olimpici Team