Archívum: 2010. július

Új résztvevők az Olimpici Edzőtáborban

2010. július 30.

Kedves Olimpicik,

többé kevésbé megkaptuk mindenkitől a visszajezést az Olimpici Edzőtábor résztvevőitől. Ezek alapján tudomásul vettük néhányotok távolmaradását, így egyben azzal a jó hírrel is szolgálhatunk, hogy ez másoknak megadta a tábori résztvétel lehetőségét:

gyermek korosztályban Kolozsi Norbert, az ÉRDI-VSC vívója,
újonc korosztályban Fenyvesi Csaba, a VASAS vívója,
serdülő korosztályban Máté Kinga, a VASAS vívója kap ezúton meghívást a táborba. Kérjük olvassátok el két hírrel alább található írásunkat a táborról, és jelezzetek vissza mihamarabb, hogy tudtok-e jönni!

Továbbá kérjük Müller Rolandot, Bányai Zsombort, Peterdi Bencét, Hamar Balázst, Molnár Márkot, Bohus Rékát és Légrádi Dórát, hogy írjanak nekünk!

Más: A fővárosból a keszthelyi Olimpici Táborba gyermeküket autóval utaztatók segítségére számítunk! Van egy leány résztvevőnk, akinek az utazáson múlik a tábor. Kérjük, ha tudjátok válallni, hogy oda – és a tábor végén hazaszállítjátok őt, jelentkezzetek e-mailben! Előre is köszönjük pozitív hozzáállásotokat!

Olimpici Team

EB arany

2010. július 23.

Bizonyára már tud a hírről mindenki, akinek köze van felénk a víváshoz, ám mi is örömmel tudatjuk, hogy a Lipcsei Vívó Európa Bajnokságon aranyat, ezüstöt egyaránt hoztak vívóink.
A keszthelyi Olimpici OB-n különdíjat is felajánló Bockó Gábor egyéniben a dobogó második fokáig küzdötte magát. A csapat tagjaként Imre Gézával, Somfai Péterrel és Pádár Tamással együtt pedig megnyerték a bajnokságot az ukrán csapat legyőzésével. Részletek itt.

A férfi pbt bajnokcsapat - EB-Lipcse2010'(Fotó: Action Images)

Gratulálunk!

Az Olimpici Edzőtábor azon résztvevői pedig, akik még nem jeleztek vissza, kérjük tegyék ezt meg.

Olimpici Team

Olimpici Edzőtábor 2010′

2010. július 8.

Edzőtábor2009' Kedves versenyzőink!

Az Olimpici KHA a program hagyományainak megfelelően edzőtábort szervez az Olimpici Grand Prix sorozatban, 2010-ben részt vett legeredményesebb vívói számára.

.

.

Az edzőtábor színhelye:
Keszthely, Csány-Szendrey Általános Művelődési Központ
(Csokonai ÁMK) 8360 Keszthely, Fodor Imre utca 43.

Az edzőtábor időpontja:
2010. augusztus 23-27.

Találkozó&elköszönő:
2010.08.23-án, 09:30 órakor az Iskola portája előtt.
A tábor elhagyása 2010.08.27-én a délutáni órákban lesz.

A meghívott versenyzők:

Leányok: Balog Alexandra, Kucsera Kinga, Gosuly Nóra, Bogdányi Réka, Ruttkay Fanni, Ladányi Nelli; Arday Gréta, Nagy Kinga, Brestyánszki Flóra, Molnár Petra, Benedek Virág, Nyikos Zsófia; Siklósi Enikő, Bohus Réka, Zsargó Evelin, Felker Adrienn, Kun Anna, Légrádi Dóra.

Fiúk: Esztergályos Patrik, Kneif Zoltán, Müller Roland, Ujj Zoltán, Gajdán Viktor, Csikó Áron; Bányai Zsombor, Siklósi Gergely, Gosuly Zoltán, Peterdi Bence, Priegl Csongor, Cserpes Dominik; Sáfár Cirill, Cho Taeun Sándor, Hudek Dávid, Hamar Balázs, Csák Marcell, Molnár Márk.

Vezető Edző: Nedeczky György mesteredző

Edzők: Galli Zsolt, Szatmári Edina, Lukáts Lilla

Fontos:

1. Kérjük a meghívott versenyzőket, hogy jelezzék részvételi szándékukat, illetve azt is, ha nem tudnak részt venni a táborban. (2010.07.31-ig az olimpicigp#kukac#gmail#pont#com címre.)

2. A programtervben szerepel úszás, futás, vívás, így mindenki készüljön melegítővel, kinti futócipővel, úszáshoz szükséges ruházattal, törölközővel, papuccsal és vívófelszereléssel. A résztvevők csak szabályos vívófelszerelésben ( vívózokni, vívónadrág, hónajvédő, plasztron..stb ) vívhatnak.

3. Kérjük a résztvevőket, hogy a Tábor megkezdésekor Szatmári Edina edző részére az alábbi adatokat egy lapra feljegyezve biztosítsák: szülők elérhetősége /telefonszám, email/, betegség, allergia melyekre az edzőtábor során külön figyelmet kell fordítani, egyéb a versenyzőhöz kapcsolódó speciális kérés, igény.

Olimpici Team