Archívum: 2011. február

Hitel

2011. február 28.

Nem, nem kérünk, és nem adunk zsét.
Hiteles, ami hiteles. Vívóversenyen például szükséges a hitel. Hogy a fejvéd hiteles legyen, hitelesítettni kötelessége azt a versenyzőnek. És milyen nagyszerű dolog is az, ha egy hiteles hitelesíti azt!
Fenyvesi Csabát, háromszoros olimpiai bajnok vívónkat reméljük senkinek nem kell bemutatni, azonban ha mégis, hát legyen.

Fenyvesi Csaba hitelesít

Fenyvesi Csaba hitelesít

Azt gondoljuk, hiteles. Köszönjük Fenyvesi Csabának. No és persze az Sz-L Bau Balaton Vívóklubnak, akik otthont adtak az idény harmadik GP-jének. Reméljük, mindannyian épségben hazaértetek. Következő állomás: GP4..ezúttal Pécsett; reméljük már nem lesz ilyen cidri.

Olimpici Team

GP3 eredmények/GP3 results

2011. február 26.

Miután oldalunkon nem működnek a linkek, a verseny végeredményei ebben a hírben lesznek elhelyezve.

Since our site is down, all the result of GP3 will be placed in this news.

Gyermek fiú / Kid boys
Gyermek leány/ Kid girls

Törpici fiú / Mini boys
Törpici leány/ Mini girls

Újonc fiú / Novice boys
Újonc leány/ Novices girls

Serdülő fiú / Adolescent boys
Serdülő leány/ Adolescent girls

Ranglista/RankingList

bocs a bonyodalmakért

2011. február 26.

Hölgyek/Urak, gyermekek, újoncok és serdülők.. biztos észeltétek, h az oldalunk még mindig beteg. A verseny végéig egész biztos kitaláljuk a módját, hogyan tudjátok majd elérni a végeredményeket, ranglistát, fotókat.

Kérünk titeket, közlekedjetek körültekintően a nagy hóban (apu-anyu-edző az úton), ti pedig a páston; sok tust, gyözelmeket kívánunk, egyszóval kellemes versenyzést Tapolcán!

Olimpici Team

 

we apologize for any inconvenience caused

2011. február 26.

As You realized, there is absolutely nothing works in our site at this moment. We know that’s a problem, but some serious issues had happened in our server, and right now we can not see how to step over it.

During the weekend we will work out, how can all of You check out the important contents. Beside this, please transport carefully, as the weather is quite snowy in Hungary now. For the competitors we wish good hits, nice victories!

 

Tapolca – Tavasbarlang

2011. február 23.
Figyelem!
A tapolcai GP alatt ingyenesen látogathatjákTapolcai Tavasbarlagot az Olimpici-vívók! A felnőtt hozzátartozóknak pedig elég a gyermek belépőjegyet megváltaniuk. A barlangban a sétán kívül egyedülálló a csónakázási lehetőség, ne hagyjátok ki!  Belépőjegyet a verseny alatt Szalay Gyöngyitől kérhettek.
Látogatási idő: Szombat 10,00-15,00 -ig vasárnap 10,00-12,00 -ig.
Olimpici Team

egyedi

2011. február 22.

Felhívjuk szíves figyelmeteket valami egész rendkívülire, melyet sajnos magatok is észlelhettek: a site még mindig nem működik. Ez elég rossz így a Balaton Kupa közeledtével, elég nagy a para: a szerver és az oldal összevesztek, és egyelőre nem látjuk a végét.

Ellenben sokkal egyedibb a következő ajánlatunk: a Balaton Kupa idején lehetőségetek lesz egyedi pólók készíttetésére a verseny teljes ideje alatt, kedvezményes áron. Vihettek meglévő fotókat, vagy a versenyen készültek is használhatók.

Olimpici Team

zűr meg zavar

2011. február 17.

hi. tudjuk. csípje meg a kánya. illetve már megcsípte, de lehet csak a dér, mindenesetre ismeretlen okokból az olimpici.hu fenekestül felfordult, elnézést kérünk amiért a site nem működik megfelelően – dolgozunk a hiba javításán.

Olimpici Team

versenybírói tanfolyam Tapolcán

2011. február 11.

A Balaton Kupa során ismét lesz versenybírói tanfolyam. Értesítjük a résztvevőket, hogy a tanfolyam 2011. február 24-én, csütörtökön kezdődik az elméleti oktatással; 16 órakor a Batsányi János Gimnáziumban (8300 Tapolca, Liszt F.u. 12-14; a Rendezvénycsarnok másik oldalán). A vasárnap megírandó teszt előtt természetesen a három versenynap során gyakorlatban is be kell mutatni a tudásotokat, melyet tapasztalt versenybírók figyelnek és értékelnek majd. Kérjük a résztvevőket, időben jelenjenek meg a kezdésre, és keressék Vida János “tanárurat”, ő tartja a képzést. Sok sikert kívánunk!

Olimpici Team