Archívum: 2012. január

Balaton hamarosan

2012. január 19.

Elérhetővé tettük az Sz-L Bau Balaton Tapolca Kupa versenykiírását. Reméljük a felkészülések javában zajlanak mindenütt.
Kéréssel fordultunk az edzők felé még december 5-én, így szólt:
“Kérjük, hogy küldjétek el klubotok e-mail elérhetőségét. A levélben kérjük, írjátok meg azt is, ki a klub vezetőedzője, és más, aktív edzői. Ha nem gond, azt is gyűjtsétek hozzá, hogy mely Olimpici-versenyzők edzői” – utóbbi azért, mert a ranglistában alig szerepel adat. Az is jó, ha a balatoni versenyen a szentélyhez járultok, és adatot szolgáltattok. Tudjátok, mennyire fontos. Na, ehhez képest egyetlen e-mailt kaptunk ezügyben.

Olimpici Team

2012

2012. január 2.

Vívók, szülők, támogatók, látogatók, olvasóink!

Szívből reméljük, hogy az ünnepek melege feltöltött mindnyájatokat.
Mielőtt köszöntenénk az újesztendőt, fontos megemlítenünk, hogy az óév elmúlása sajnos egy ifjú élet elmúlását is hozta a hazai vívóéletben.  Izsó Katalin daganatos betegséggel küzdött, és tragikus hirtelenséggel, karácsony második napján életét vesztette.
Az Olimpici versenyek elődjének számító Tenkes Kupák bájos felfedezettje volt ő. Csupán 24 esztendőt élt közöttünk, mely alatt korosztálya egyik legjobbja volt, világ -és európa bajnokságon volt ezüst, illetve bronzérmes, a 2009-es világbajnokságon a hazai válogatott tagja volt.

Kati, emléked örökké őrizzük!

Ennek megfelelően nem is igazán örömködnénk most az új esztendő okán, persze reméljük, hogy vívóink 2012-ben is eredményesek lesznek mind az Olimpici Grand Prix-kon, mind más megmérettetéseken! Legközelebbi helyszínünk Tapolca, várunk titeket!

Olimpici Team