Archívum: 2012. február

parafa

2012. február 28.

A GP3 Sz-L Bau Balaton Tapolca Kupa befejezett versenyszámainak eredményeit feltöltöttük, a ranglistát frissítettük, és a másfél nap fotóalbumait is elérhetővé tettük.
Egyelőre nincs információ arról, mi a helyzet a félbe -illetve elmaradt versenyekkel.
Ez egy elég kényelmetlen szituáció, és nagyon bosszantó, hogy ezt egy fa rakoncátlankodása okozta. Nos látható: ilyen, amikor egy rétegelt, ragasztott fából “para-fa” lesz:

Amint megtudjuk a GP3 további sorsát, jelentkezünk! De addig se legyetek rest, hamarosan itt a tavasz, s vele a GP4, a Mecsek Kupa, melynek délre néző névadója a kultúra városával, Péccsel várja a mezőnyt!

Olimpici Team

Köszönjük a GP3 mezőnyének megértését!

2012. február 26.

A tények videója “Rájuk dőlhetett volna a sportcsarnok” címmel.

A videó címe persze túloz. De jobb, ami biztos. Sajnálatos, hogy a média csak ilyenkor figyel ránk. Igazából most sem ránk, csak a szenzációra.
Természetesen köszönjük mindannyiótok megértését: azt, hogy türelemmel viseltétek az eseményeket, és megértettétek a végső döntést. A szülők támogatását: azt, hogy mind, egyetértésben úgy láttuk, a biztonság a legfontosabb.. és ez az, ami az Olimpici szellemiségével is egybevág: a gyermekeink, a vívóink az elsők és legfontosabbak. Köszönjük!

A verseny további sorsáról természetesen innen értesülhettek. Sajnálatunkat fejezzük ki, hogy a versenybe vetett hiteteket, az eredménnyel kapcsolatos álmaitokat egy darab fa képes volt szétforgácsolni, és arra kérünk titeket, ne érezzétek feleslegesnek a befektetett munkát, időt, pénzt! A vívó erénye – elviselni ezt is!

Olimpici Team

Sunday has canceled!

2012. február 25.

Dear all,

today, during the competiton one of the wooden beam of the hall has cracked with a massive sound. Immediately we found ourselves evacuating the hall. Based on the opinions of the called professionals and engineers – we had to cancel the competitions for today, and also tomorrow.
So, please do not come!

We will give news where and when we are going to finish the GP3. We are all feel sorry about this, but in the same time we are happy that no any serious event has happened.

Keep your eyes opened for our news!

Olimpici Team

Figyelem! Elmarad a GP vasárnapi programja!

2012. február 25.

Kedves vívók, edzők, szülők!

A mai, szombati napon az újonc fiúk még a 32-es táblára jutásért vívtak, a leányok pedig az első csoportforduló asszóit, amikor nagy robaj törte meg a csarnok kellemes verseny-hangulatát. A tetőszerkezet fagerendáinak egyike megrepedt. Pár perc kellett, mire rájöttünk, hogy mi volt a hang forrása, aztán mindenki kiszúrta a hatalmas hosszanti repedést a masszív gerendán. A Városi Rendezvénycsarnok ügyeletének tanácsára a termet a szakértők megérkezéséig kiürítettük.
A megállapított tény hallatára – miszerint a verseny nem folytatható a csarnokban – az újonc versenyeket felfüggesztettük, a leányok törpici versenyét a közeli kis vívóteremben befejeztük. Tehát, miután más megoldás nem látszik, a GP mai újonc -és vasárnapi serdülő versenyszámok elmaradnak.
További híreinkben értesítünk titeket arról, hogy az elmarad versenyszámokat mikor és hol valósítjuk meg.

Nagyon sajnáljuk, hiszen ez mindenkinek kellemetlen. Azonban örülünk, hogy semmi komoly baj nem történt velünk a csarnokban.

Olimpici Team

Tapolcáról jelentjük..

2012. február 24.

.. hogy megkezdtük az idény harmadik Grand Prix-ját, a gyermek fiúk 76 és a leányok 45 fős mezőnyének küzdelmeivel.
A végeredmények a GP-eredmények menüben, a szokott helyen már megtalálhatók!

Olimpici Team

One week!

2012. február 19.

Sorry folks,

we had the invitation for long time, just simply forgotten to upload.. as if all is okay. Sorry about that! Of course we gonna have GP3 in Tapolca!
So, see you really soon there! Check out the details in order your needs, and drop an e-mail, if something is missing!

Olimpici Team