Archívum: 2012. március

Ranglista

2012. március 31.

Ugyan csak részlegesen, de a GP4 eredményeivel frissítve készen áll az új ranglista. Az újonc leány és a serdülő versenyszámoké még nem készült el, de hamarosan pótoljuk azokat is, valamint a verseny fotói is felkerülnek a hétvége során. Köszönjük türelmeteket!
Olimpici Team

végeredmények

2012. március 26.

Kedves vívók, szülők, edzők!

A Mecsek Kupa végeredményeit már lehet böngészni. Hamarosan frissül a ranglista is. Amennyiben az edzőkollégáknak a verseny során nem állt módjukban a ranglistában frissíteni tanítványaik edzőinek nevét illetve születésük évszámát, kérjük, írjátok meg e-mailben.
Találkozunk Békéscsabán!

Olimpici Team

A mediterrán Pécs

2012. március 24.

Igazán nem lehet panasz a mecseki mikroklímára. A hatalmas egyetemi csarnok a nyárközeli vívóversenyek érzetét adta – jól bírták a vívók a gyűrődést. A gyermek fiúk 77-en, a leányok 44-en versenyeztek pénteken, szombaton 58 újonc fiú és 55 leány, valamint 34 törpici fiú és 17 leány lépett pástra. Egyelőre az eddigi végeredmények érhetők el (technikai okokból a törpi leány versenyt kivéve).
Kellemes időtöltést Pécsett!
Olimpici Team

Barlang-lak

2012. március 20.

Miután a GP4 második napja, szombat is munkanap,  nehézségek adódhatnak a szállásfoglalással. Reméljük a mindannyian gond nélkül találtok szállást Pécsett, vagy Pécs közelében.
Következő ajánlatunk ugyan nem szállásajánlat, pusztán egy extra program azoknak, akik nem versenyzik végig mindhárom napot, ám szabadidejüket itt töltik:

Csodákkal teli föld alatti világba invitáljuk a kalandra vágyókat: A kiépítetlen Trió-barlangban csillogó cseppkövek között haladva, lelket és testet próbáló élmény során fedezhetők fel a barlangok titkai. A túrán 10 év felettiek és legalább átlagos fizikai kondícióval rendelkezők vehetnek részt. A túrákat barlangkutatók vezetik és teszik biztonságossá! A kalandtúrán részt vevőknek overállt, barlangász sisakot, fejlámpát, gumicsizmát biztosítanak. A program Orfűn, a Mecsek Házától indul, és az Olimpici GP résztvevői 50%-os kedvezménnyen vehetnek részt rajta(2500 Ft/fő). Érdeklődni Lukáts Lillánál a 20.380.2064-es telefonszámon.

Olimpici Team

Női Tőr VK

2012. március 15.

Kedves Olimpici-vívók, szülők, edzők!

Nincs sok tennivalónk a címben szereplő esemény kapcsán, hacsak nem szurkolni a hazai résztvevőknek. Azonban némi hatása mégiscsak van a párbajtőrre: A GP pécsi állomásán, a Mecsek Kupán nem lesz lehetőségetek vívófelszereléseket vásárolni. A PBT Hungary Kft a VK-n való elfoglaltsága miatt nem lesz jelen a negyedik GP-n, amiért szíves megértéseteket kérjük!

Olimpici Team

Örömmel vesszük támogatásod

2012. március 13.

Kérünk, amennyiben támogathatónak érzed az Olimpici Közhasznú Alapítványt, adód 1%-ának felajánlásával tedd ezt meg adóbevallásod elkészítése során.

Adószámunk:
18328284-1-02
Címünk:
7621 Pécs, Rákóczi 39/d.

Köszönjük!

Mecsek Cup at the foot of Mecsek

2012. március 8.

Yes, the 4th Grand Prix locates in Pécs, we’ve got an invitation for You, and we hope Olimpici events will have many fencers from outside of Hungary! All of You are warmly welcome!
Still there is no news about the broken GP3, but do not hesitate to compete at the next station of the tournament Pécs, the Cultural Capital of Europe 2010 is waiting for you!

Olimpici Team

“Péécs, ha lejössz te merész”

2012. március 8.

idézzük a helyi Punnany Massiftól, ám a mediterrán hangulatot még nem garantálhatjuk a csalóka márciusban. A Mecsek Kupa versenykiírását ellenben igen – elérhető. Kérünk mindenkit, kerüljön képbe a lebonyolítási rendszerrel kapcsolatban (is) – kedves vívók, beszéljétek meg edzésen, mit is vívtok a versenyen. Kellemesebb úgy résztvenni  a küzdelmekben, ha tisztában vagytok az alkalmazott lebonyolítással még indulás előtt. Ez is a felkészülés része. Az edzőkollégákat pedig arra kérjük tisztelettel, áldozzanak pár percet magukból a verseny során, és tegyék tiszteletüket a ranglista-oltárnál edzőnevek és a versenyzők születési évének frissítése okán.

Olimpici Team