Archívum: 2012. április

Csaba Cup is comin’ up!

2012. április 21.

Dear all,

sorry for late update, of course the invitation letter of GP 5 is ready to read.. so, we hope many of you going to come over to Békéscsaba for a sharp competition!

See You there!

Olimpici Team

Csaba Kupa hamarosan

2012. április 21.

Hű, majd elfeledtük, hogy a Csaba Kupa versenykiírása már elérhető – de persze ugyanúgy az MVSZ oldalán is, ahol az online jelentkezéseket is megkezdhetitek.
Ismételten kérjük az edzőket tisztelettel, nézzék át a ranglistát, és ha tanítványaiknál hiányzik születési évük, edzőjük, legyenek kedvesek összeírni, korosztályonként, és kiegészítjük a dokumentumot, hogy az OB-re végre teljessé válhasson. A GP5 során személyesen, vagy e-mailben várjuk az adatokat. Köszönjük közreműködéseteket!
Irány Békéscsaba!

Olimpici Team

Gyönyörű ezüst egykori Olimpici-vívónktól!

2012. április 8.

Nem kis elfogultsággal újságoljuk a következő fejleményeket pár éve még Olimpici versenyeken tündöklő pécsi vívónkról:
Berta Dániel újabb fantasztikus eredményt ért el, hiszen a PTE-PEAC párbajtőrvívója ezüstérmet szerzett a Moszkvában rendezett junior (U20) világbajnokságon. Danka Sándor tanítványa a csoportkörből öt győzelemmel és egy vereséggel lépett tovább, majd további öt győzelmet aratott a döntőig.

Gyönyörű tus Danitól a spanyol Sanchez ellen az elődöntőben

.
fotó forrás: FIE FB – Copyright 2012 Serge Timacheff/FIE/FencingPhotos

A cseh Habarta (15-4), az ukrán Svichker (15-14), a svájci Niggeler (15-12), a kínai Li (15-11), majd a spanyol Sanchez Rodriguez (15-9) hagyta el vesztesen a pástot Danival szemben. A fináléban vívónk a dél-koreai Parkkal került szembe, akit a csoportkörben magabiztosan legyőzött. A döntőben azonban fordult a kocka, és Park 15-10 arányban diadalmaskodott. Berta Dani ezzel újabb pécsi vívócsúcsot hódított meg: a legjobb junior világbajnoki eredményt érte el. Szívből gratulálunk neki és mesterének!

Ranking and pictures

2012. április 3.

Dear our fencers,
finally the ranking list is fully updated after GP4, Mecsek Cup. You’re free to browse! And all the albums including tonns of pictures about GP4 is also available – so, have fun with them! Let’s meet in Békéscsaba, at the Olimpici Grand Prix 5, and do not forget about Olimpici Maribor, which also takes place this year in Maribor! Details are coming a bit later.
Olimpici Team

Fotók a GP4-ről

2012. április 3.

Végre valahára elkészültek a versenyen készült fotók albumai! Jó szórakozást hozzá!
Valamint a ranglista is végre komplett, lehet bogarászni. Továbbra is kérjük az edzőket, hogy a hiányző adatokat – edzők neve, versenyzők születési évszáma, valamint a klub alapadatai, neve, címe, az ott tevékenykedő edzők névsora – legyenek kedvesek velünk megosztani e-mailben, vagy élőben a legközelebbi GP-n.
Köszönjük!

Olimpici Team