Archívum: 2012. december

GP3 – new date

2012. december 20.

Dear All,

we are under pressure of moving the date of our incoming GP.. the third one in Budapest. The reason is an other competition, and they aren’t compatible. The new date of GP3 is 2013, 08-09-10 of February. We gonna let You know if the invitation letter will be done.
Olimpici Team

GP3 – új időpont

2012. december 20.

Bizonytalan időszak előzi meg a soron következő Olimpici GP-t. Az eretileg kiírt január 25-26-27-i időpont helyett nagy körültekintéssel próbált a szervező egy másikat keresni, mivel a Junior OB ugyanabban az időben zajlik, ami miatt abszolút nem szerencsés az Olimpici GP helyzete. Az MVSZ-gel egyeztetve végülis a GP3 időpontja csak és kizárólag a 2013. február 08-09-10 lehet.
Mi sajnáljuk a legjobban, ha ez bárkinek is kellemetlenséget okoz – sajnos van olyan helyzet, amikor a mi rendes, rendszerezett versenyrendszerünknek kell alkalmazkodnia a körülményekhez.
Abban még nem született döntés, hogy esetleg a GP4-et is toljuk egy héttel, hogy ne csak egy hétvége legyen két Grand Prix között. De ez most egyelőre nem kérdés. És az sem, hogy a GP3 Budapesten 2013. február 08-09-10-én lesz a VASAS SC által megrendezve. Kérjük, ezt értsétek meg, készüljetek a versenyre, ott találkozunk. A versenykiírás elkészültéről hírben értesítünk titeket!

Olimpici Team

örömhír

2012. december 8.

A hazai párbajtőrvívás egyik meghatározó alakját is díjazták a Príma Primissima elismeréssel..
Vajon ki lehet az? Kitaláljátok?

Segítségképpen íme a cikk, olvassátok! A mesternek pedig gratulálunk!

Olimpici Team

Szolnok Kupa, minden..

2012. december 6.

Ma reggelre minden jóság belekerült az olimpici csizmácskába a GP2 versenyről, elkészült  az összes ranglista és a fotóalbumok is.
A szolnokiak ismét kitettek magukért, és úgy tűnik, sokaknak tetszett az új csarnok.. igazából csak egy valami hiányzott: a Mikulás-érzés.. ami nélkül nem voltunk olyan ünnepi hangulatban, mint pl. 2009-ben ..emlékeztek? Akkor ez a látvány fogadott mindenkit a Tiszaliget felé autózva.

A szolnoki dolgos-Mikulás a Tiszaliget felé.. 2009-ből 🙂

Ti is kitettetek magatokért, hiszen a nevezések száma a boldog aranyidőket idézi, s reméljük, ez ismét “divattá” válik.

Boldog Mikulást és adventi készülődést kívánunk; hamarosan újra versenybe állhattok a Balatonnál!

Olimpici Team

Szupererős mezőnyben

2012. december 1.

a Szolnok Kupa második versenynapja is intenzív: az újonc fiúk nyolcvannyolcan, a leányok ötvennégyen indultak. A törpici mezőny is népes a Véső úti vívóteremben: 59 fiú és 40 leány versenyző méri össze tudását.
A pénteki gyermek versenyszámok eredményei, az új ranglistaeredmények már megtalálhatók oldalainkon.
Felhívjuk figyelmeteket, hogy Szilágyi Áron aranyérmes kardvívónkra szavazhattok, mellyel övé lehet az év legnépszerűbb sportembere cím; emellett a szavazók között is értékes ajándékokat sorsolnak ki a Sportcsillagok Gálaestjén. Részletek a Magyar Vívó Szövetség híreiben!

Olimpici Team