Archívum: 2015. január

Elkészült a GP3 versenykiírása

2015. január 15.

Feltöltöttük a Webulo Kupa versenykiírását, melyet megtaláltok kiírásaink között is.

Reméljük, sokan eljöttök versenyezni, hiszen emlékezhettek, tavaly milyen népes verseny volt a Webulo Kupa, és hogy igen szép különdíjakat kínáló verseny lehetett a harmadik állomás, köszönhetően a Webulo és az LSI Informatikai Oktatóközpont támogatásának. Idén sem lesz ez másképp, részletek a versenykiírásban!

Olimpici Team

Invitation for GP3

2015. január 15.

Hi all,

we uploaded the invitation of competition of Grand Prix 3. – Webulo Cup!
So, it’s AVAILABLE to read, to download. We hope many of You are already planned to join us in our beautiful capital!

Olimpici Team

The show must go on

2015. január 10.

Invitation of GP3 Webulo Cup going to be ready soon, but after we wish all of You a Happy New Year, please study our events’ schedule, which is a bit irregular compared to our previous competitions.

06. February of 2015., friday
kid boys 10.00
kis girls 14.00

07. February of 2015., saturday
novice boys 9.00
mini boys 11.00
novice girls 15.00

08. February of 2015., sunday
adolescent boys 9.00
mini girls 10.00
adolescent girls 13.00

Hope that it’s comfortable. It is still not a must to send registration via e-mail (so please, do not send), as we never asked to do such things.
All foreign competitors have to do is to turn up in time, and sign into an event at the desk of registration or desk of DT. Last call is 30 minutes before the starting time of actual events.

The show must go on

2015. január 9.

Akik a vívósportban mozognak, rég tudják, hogy  az év végi ünnepi hangulatot csak az fokozza igazán, hogy a Magyar Országos Bajnokságon szurkolhatunk barátoknak, klubtársaknak, vagy nagy izgalomban mi magunk is versenybe szállunk – akár profi versenyzőként, akár utánpótlás korosztályosként, vagy szabadidős vívóként a szabadidős és senior OB-n…

Mindenesetre jó volt látni, hogy megannyi egykori Olimpici Grand Prix-n nevelkedett vívó cseperedett profivá, akár vívóként szerepelt az OB versenyszámaiban, akár versenybíróként. Külön kiemelnénk a jelenleg még Olimpici színekben versenyző Gnám Tamarát, aki a nagyokat erősítve segítette magyar bajnoki ezüstéremhez az OMS-TATA női csapatát! Remek, remek, remek.. s micsoda példamutatás, micsoda komolyság ez! Van persze közeli példa, a klubtárs Esztergályos Patrik, akinek 2014-es sikermenetét senkinek sem kell bemutatnunk, (ha mégis: kadét EB csapat bronz, kadét VB egyéni arany, Nyári Ifjúsági Olimpia Játékok arany) s mégis arcpirító merészséget mutatva az élethez, mosolyogva, s szerényen állt a pást mellett versenybíróként is nem egy versenyen.

Gratulálunk szívből.. s persze az összes, Olimpici GP-ből kinövő eredményes vívónak ismételten, újra s újra.. de boldog új esztendőt persze nemcsak nekik kívánunk, hanem a jelenlegi Olimpici vívóknak, szüleiknek, edzőiknek is!

Hamarosan elkészülünk a GP3 Webulo Kupa versenykiírásával, addig is azonban tanulmányozható a versenyszámok beosztása, mely kicsit eltér az eddig megszokottaktól:

2015. február 06. péntek
gyermek fiú párbajtőr 10.00
gyermek leány párbajtőr 14.00

2015. február 07. szombat
újonc fiú párbajtőr 9.00
törpici fiú párbajtőr 11.00
újonc leány párbajtőr 15.00

2015. február 08. vasárnap
serdülő fiú párbajtőr 9.00
törpici leány párbajtőr 10.00
serdülő leány párbajtőr 13.00

Ezen felül fontos tudni, hogy:
érdemes a sportszellemnek megfelelően versenyezni, hiszen a szervezők minden versenynapon figyelik a kiemelkedően sportszerű cselekedeteket. Amennyiben tudomást szerzünk egy kimagaslóan sportszerű helyzetről, az esetben érintett versenyzőnek Fair Play-díjat adunk át.

Felhívás a kluboknak és leendő versenybíróknak:
Kérjük az egyesületeket, ha plusz versenybírókat tudnak biztosítani a gördülékeny lebonyolítás érdekében, jelezzék a rendezőknek.
Versenybírói vizsgára lehet jelentkezni, és 10–15 fő jelentkezése esetén az előzetes szabályismertetést és az elméleti, valamint a gyakorlati vizsgát megtartjuk.
Jelentkezni Halla Péternél lehet a peterhalla12‹at›gmail‹pont›com címen!

Olimpici Team