Skip to content

elveszett ez-az, megvan ez-az

Kedves versenyzőink!
Elkészült az összes versenyszám ranglistája. Kérünk titeket, nézzétek át, hogy megkaptátok-e a helyezéseknek megfelelő pontszámot. A ranglistát manuálisan készítjük, így a hibalehetőség mindig fennáll – ez természetesen nem akaratlagos, ezért fontos, hogy minden verseny után ellenőrizzétek. Ehhez persze tartsátok észben, hogy ettől az idénytől változott a pontrendszer; pl. csak az első 64 helyezett kap pontot. A ponttáblázat minden korcsoport excel-táblázatának jobb oldalán megtalálható.
A VASAS Kupa során elveszett egy-két felszerelésetek. Amellett, hogy jobban vigyázzatok rá, fontos, hogy ráírjátok a neveteket minden felszerelésetekre, hiszen a legtöbbször véletlenül viszi el egy társatok, és név nélkül igen nehéz visszajuttatni azokat. Egy pénteki napon elveszett fejvédet és egy zöld-fekete Canyon fejhallgatót levisznek a Vasas SC-ből a keszthelyi Balaton Kupára. Emellett elvesztett kék könyvéért két versenyző – Tokaji Tamás, DHSE-PMD és Puskás Patrik, BHSE – a DT-nél jelentkezzen sporttagsági könyvéért Keszthelyen. No para, a sportorvosi igazolásuk érvényes a Balaton Kupára.
Elérhető már a Balaton Kupa versenykiírása is. Figyelem! Változás van a törpici versenyszámok rendjében: a fiúk szombat 11 órakor kezdenek, a leányok vasárnap 13 órakor.

Olimpici Team