Skip to content

edz-ők

  • by

Két olyan edző munkáját szeretnénk megvilágításba helyezni, akik Olimpici versenyeinken rendszeresen örülhettek a megérdemelt sikernek a dobogóról lelépő tanítványaikkal együtt.
Csiszár Ferenc a Szatmárnémeti SK edzője, aki két éve „érdemes edző” kitüntetést vehetett át.

Csiszár és Tătăran

Simona Deac, Adrian Pop, Fekete Attila, Nyisztor Sándor, Árkosi Bertalan, Tardi Ottó, Amalia Tătăran, Veres Gréta – néhány név Csiszár egykori és jelenlegi tanítványai közül – bizony több is ismerős lehet az Olimpici GP-k egyes állomásairól. Tătăran több idényen keresztül volt erős ellenfél versenyeinken – aki a nemrég végetért Junior EB-n ezüstérmet szerzett.

Többet láthatjuk versenyeinken a Vasas SC edzőjét, Halla Pétert, aki szakosztályával vállalta az Olimpici fővárosi visszatérését, és váltak a GP3 házigazdáivá. A kitüntetést azonban a sport-utánpótlás nevelés területén végzett szorgalmáért kapta, és vehette át a MOL Tehetséggondozásért Díjat (Részletek az MVSZ oldalán). Tanítványai az Olimpici versenyek mellett világversenyeken is érnek el dobogós helyezéseket .

Halla Péter

Legutóbb a kadét EB csapatában izgulhatott tanítványaiért, akik közül Bányai Zsombor aranyérmes volt egyéniben. Fiatalabb tanítványa, Nagy Dávid pedig több korcsoportban is az élmezőnyben áll az Olimpici ranglistáin.

Mindkét edző Olimpici-edző, szívből gratulálunk nekik elért sikereikért!

Olimpici Team